10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Juniorii lui Filip Popescu, pe doi la International Stars Tournament

Fotbal / Juniorii lui Filip Popescu, pe doi la International Stars Tournament

Formația de juniori sub 10 ani a Universității Craiova a încheiat pe locul secund „International Starts Tournament“, desfășurat la finalul săptămânii trecute pe stadionul „Municipal“ din Severinׅ.

Alb-albaștrii lui Filip Popescu au înregistrat două victorii în faza grupelor, 9-0 cu FC Voluntari și 7-0 cu Luceafărul II Severin, au învins în semifinale cu 5-3 pe FC Argeș, și au cedat în finală cu 4-0 în fața celor de la Luceafărul I Severin.

Lotul de jucători al Universității Craiova U10 deplasat la Severin: Ștefan Drugă, Olivian Anghel – Luca Galiceanu, Eryk Chiriac, Rareș Ecobici, Mario Radu, Cristian Șurcă, Vivian Popescu, Alex Purcaru, Denis Luțescu și Karim Mihail.

Cel mai bun fotbalist al turneului desfășurat pe stadionul „Municipal” a fost desemnat Mihail Karim.

„A fost un turneu bun, dar, din păcate, nu am reușit să ne impunem. Scorul din finală este puțin cam mincinos, pentru că noi am fost cei care au atacat, iar ei au marcat la fiecare ocazie creată. Ne-au lipsit și doi jucători importanți, Darius Cârstina și Alex Dumitra, dar una peste alta a fost un turneu util“, a declarat antrenorul Filip Popescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS