16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Sorin Cârțu admite că a început marea „curățenie“

Fotbal / Sorin Cârțu admite că a început marea „curățenie“

Ratarea locului trei și evoluțiile slabe a unora dintre jucătorii Universității Craiova pe final de campionat nu puteau fi trecute cu vederea de către oficialii grupării din Bănie. Președintele Sorin Cârțu a afirmat ieri seară că la reunirea echipei, programată luni, nu se vor găsi o bună parte dintre componenții echipei din ediția trecută.

Lista disponibilizaților cuprinde numele lui Răzvan Popa, Isaac Donkor, Radoslav Dimitrov, Ovidiu Bic, Nuno Rocha, Alin Țegle, Meza Colli și Andrei Cristea. Acestora li se adaugă fotbaliști cărora le-a exprirat contractual și nu li s-a prelungit, cum ar fi cazul lui Eduard Stăncioiu, Andrei Burlacu și Florin Gardoș.

„Renunţăm la jucători la care am avut speranţe pentru sezonul care a trecut şi ne-au dezamăgit. E normal să încercăm în altă parte. Sunt discuţii de despărţire amiabilă, dar o să dureze. Oricum, când ne strângem, la reunire, ei nu o să facă parte din lotul nostru, nu mai sunt în vederile noastre. Ne-a durut tare că nu am prins măcar locul trei, mai ales că la un moment dat cochetam cu primul loc. Dezamăgirea produsă de asta a dus la o analiză şi am tras nişte concluzii. Echipa asta s-a bazat pe 7-8 jucători. Când ei au obosit sau au fost accidentaţi, cei care au venit de pe bancă nu au ajutat cu nimic. Din contră, au avut o atitudine dezamăgitoare, dincolo de evoluţiile lor modeste. Atunci, e normal să nu mai intre în planurile noastre de viitor“, a declarat Sorin Cârțu la Digi.

La capitolul sosiri, Universitatea Craiova se poate lăuda doar cu mijlocașul Kamer Qaka, la echipă revenind după împrumutul de la FC Botoșani și Mihai Roman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS