10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenorul Simonei Halep dezvăluie metoda abordată de româncă în pregătirea pentru etapele finale de la Roland Garros

Antrenorul Simonei Halep dezvăluie metoda abordată de româncă în pregătirea pentru etapele finale de la Roland Garros

Antrenorul Simonei Halep dezvăluie metoda prin care campioana noatră o va aborda pentru a avea succes în următoarele meciuri. Daniel Dobre stă în loja Simonei Halep la Paris. Îi urmăreşte toţi paşii, jocul şi îi oferă un ajutor tactic pentru fazele finale de la Roland Garros, care îi poate trece în palmares al doilea Mare Şlem al carierei, scrie Mediafax.

Trebuie să alegi un jucător de antrenament care să joace pe stilul adversarei din turul următor

La antrenamente, apelează la parteneri care să îi dea o imagine clară asupra adversarei din turul următor. În funcţie de stitlul de joc, ea se pregăteşte alături de jucători cu un stil asemănător. „Fetele cu care a jucat Simona până acum la Paris, o făceau destul de drept. Dar ai nevoie ca tot timpul să îi dai ritmul pe care îl poate întâlni la meci, la antrenamente. Trebuie să alegi un jucător de antrenament care să joace pe stilul adversarei din turul următor”, a precizat Danie Dobre, care a dezvăluit cum stă pregătirea pentru meciul de miercuri cu Amanda Anisimova şi posibilul duel cu Madison Keys din semifinale.

Alegerea omului cu care se antrenează îi aparţine

„Anisimova este o jucătoare înaltă, care serveşte bine. Vom vedea şi cum e terenul mâine, dacă va ploua, dacă va fi greu. Vom analiza şi vom vedea cum stă treaba”, spune antrenorul.

„Alegerea omului cu care se antrenează îi aparţine. Break-urile sunt puse pe seama calităţilor de la retur, dar şi pe imaturitatea serviciului adversarelor. La presiune, serviciul scade, iar Simona poate începe cu break”, a încheiat Daniel Dobre.

Românca o va înfrunta, în sferturi, pe Amanda Anisimova (51 WTA). Organizatorii turneului francez au anunţat că partida va avea loc astăzi, de la ora 15:00. Acesta va fi primul meci al zilei.

În cea de-a doua partidă se vor duela Madison Keys şi Ashleigh Barty.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS