20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal (f) / Luceafărul Filiaşi a promovat în Liga I

Fotbal (f) / Luceafărul Filiaşi a promovat în Liga I

Echipa feminină de fotbal Luceafărul Filiaşi şi-a văzut visul împlinit. Trupa antrenată de Cristian Surcel a reuşit să promoveze în Liga I feminină, după ce s-a impus astăzi, pe stadionul „Depou“, în manşa retur a barajului, cu 1-0, în faţa formaţiei Vulpiţele Galbene Roman. În meciul tur cele două formaţii nu au fost deloc „zgârcite“ cu golurile, rezultatul fiind 6-6.

Meciul de la „Depou“ a fost destul de modest şi de sărac în ocazii de poartă. Unicul gol a fost marcat de Ionela Şerban, cu un şut de la 10 metri, după o centrare venită din dreapta, dintr-un corner (’35).

De menţionat că spre finalul primei reprize arbitrul de linie Silviu Costache a călcat strâmb şi a avut nevoie de intervenţia medicilor şi de câteva minute bune să-şi revină, stârnind un val de glume în tribune.

Luceafărul Filiaşi: Aurelia Popescu – Bianca Mincă, Claudia Mechenici, Cosmina Florescu, Nicoleta Lazăr, Nicoleta Suciu, Andreea Dumitru, Georgiana Turdor, Magdalena Drăgan, Ionela Șerban (’90+1, Denisa Onanie), Mădălina Dobre (’46, Roberta Dimulescu). Antrenor: Cristian Surcel.

Vulpiţele Galbene Roman: Diana Năcuță – Iuliana Neagu, Ionela Streche, Oana Doiană, Ana Ciaușu, Maria Caia, Andrada Blănaru, Marina Diac, Paula Agu, Ștefana Mocanu, Elena Jaleru. Au mai intrat: Maria Nedelcu, Raluca Rotilă. Antrenor: Adelin Tălmăcel.

Au arbitrat: Iuliana Demetrescu – Silviu Costache, Mădălina Mihai (toți din Vâlcea).

Observator: Viorel Voicu (Caracal).

Pentru galerie foto, CLICK AICI.

Formaţia doljeană a fost premiată de doi dintre reprezentanţii FRF, în speţă Auraş Braşoveanu şi Florin Spânu. Imediat după primirea cupei şi a medaliilor de aur au fost deschise şi şampaniile, a urmat o horă a bucuriei şi câteva interviuri la „cald“, în care atât jucătoarele, cât şi oficialii clubului au exultat după succesul istoric.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS