10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep, nominalizată de WTA la titlurile de cea mai frumoasă lovitură și jucătoarea lunii mai

Simona Halep, nominalizată de WTA la titlurile de cea mai frumoasă lovitură și jucătoarea lunii mai

Simona Halep a fost nominalizată la două categorii în anchetele WTA pentru luna mai: cea mai frumoasă lovitură și „jucătoarea lunii”. În luna mai, Halep a jucat finala la turneul de la Madrid, competiție unde a reușit și o execuție superbă în partida din turul al doilea cu britanica Johanna Konta.

Simona Halep a ajuns pentru a patra oară în finală la Madrid Open, un record al competiției. Românca a fost învinsă de Kiki Bertens, scor 6-4, 6-4. Halep candidează pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii cu un passing reușit la competiția din capitala Spaniei, în partida din turul al doilea cu britanica Johanna Konta.

Pentru titlul de „jucătoarea lunii mai” au mai fost nominalizate olandeza Kiki Bertens, care a câştigat Madrid Open, Karolina Pliskova din Cehia, care a câştigat turneul de categorie Premier 5 de la Roma şi britanica Johanna Konta, finalistă la Foro Italico.

Pe lista jucătoarelor nominalizate pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii mai se mai găsesc americanca Serena Williams (în partida cu Rebecca Peterson, Roma, turul I), cehoaica Marketa Vondrousova (în partida cu Daria Kasatkina, Roma, optimi) și ucraineanca Dayana Iastremska (în partida cu Aryna Sabalenka, Strasbourg, semifinale).

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS