15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportVor să răpună Clujul

Vor să răpună Clujul

SCM „U“ Craiova a susţinut ieri o conferinţă de presă în care antrenorul secund Dan Ioan şi jucătorii Ria’n Holland, Igor Mijajlovic şi Sebastian Ionescu au prefaţat meciul doi al finalei mici cu U BT Cluj, programat joi, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă. Reamintim că în prima confruntare ardelenii s-au impus cu scorul de 89-82. În cazul unui succes al alb-albaştrilor va fi nevoie de meciul trei, decisivul urmând să aibă loc pe terenul clujenilor. În cazul unui insucces al SCM „U“ Craiova pe teren propriu, U BT Cluj îşi va adjudeca medalia de bronz.
„Este o premieră pentru SCM «U» Craiova să joace finala mică a campionatului. Meciul care urmează este ultimul de pe propriul teren din acest sezon și sperăm să arătăm publicului un baschet de calitate, spectaculos, și vom încerca să învingem. S-a simțit debusolarea din tabăra clujenilor după eliminarea din semifinale, dar schimbarea de antrenor nu a adus un șoc prea mare la echipă, pentru că atât Bobo Pintea, cât și Branko Ćuić au fost mereu lângă echipă şi au experiență“, a declarat Dan Ioan.
„Ne dorim medaliile de bronz. Cu puține schimbări tactice, putem câștiga partida de joi, de pe teren propriu. Pentru noi, toți jucătorii, cel mai important este să câștigăm ultimul meci în fața propriilor fani, să ne revanșăm pentru eșecul din semifinale cu cei de la Sibiu. Ştim ce avem de făcut și singurul lucru pe care pot să îl promit este că vom da totul pentru a obține victoria“, a spus jucătorul Igor Mijajlovic, completat de Ria’n Holland: „Ne aşteaptă un meci foarte greu şi sper ca fanii să fie alături de noi şi să ne ajute să ducem confruntarea în meciul decisiv. Vom lupta aşa cum am făcut-o şi în primul meci şi vrem să ne impunem. Presiunea este la ei, noi vom juca“.
Craioveanul Sebastian Ionescu nu concepe nici el un rezultat nefast: „Ne apropiem de un final de sezon, care nu a fost perfect, dar am dat tot ce am putut pe teren. Înainte de ultimul meci de acasă vrem să ne pregătim cât mai bine şi să încercăm să ne impunem. Vrem să avem un baschet de calitate, iar finalul jocului să fie în favoarea noastră“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS