18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPatrick Anghel a fost la înălţime în Croația

Patrick Anghel a fost la înălţime în Croația

Jucătorul craiovean de tenis de masă Patrick Anghel, legitimat la CSS Craiova, a reuşit să obţină două medalii de aur la Openul Croației, competiţie care s-a desfăşurat în weekendul trecut, la Zagreb.
La proba pe echipe U13, echipa formată din Patrick Anghel și Cristian Podar (LPS Bistrița) a trecut în grupă de formaţii din Serbia, Anglia III și Croația, de fiecare dată cu scorul de 3-0. Cei doi au trecut în semifinală de Anglia II, cu 3-0, iar în finală au dispus cu 3-2 de Anglia I.
La proba de simplu U13, Patrick Anghel a trecut pe rând de: F. Kumar (Croația), J. Piwowar (Anglia) şi J. Haygarth (Anglia), de fiecare dată cu 3-0, iar în semifinală l-a învins pe F. Tkalec (Serbia), cu 3-1. În finală a întâlnit un alt român, pe Rareş Cueșdean, de care a dispus cu 3-1.
CSS Craiova a mai avut la această competiție un reprezentant, pe Mihai Nedelcu, la Under 15, însă acesta nu a reuşit să acceadă în fazele superioare. Acesta a trecut de M. Orbanic (Croația), cu 3-1, L. Koglot (Slovenia), cu 3-0, Alias Goltnic (Slovenia), cu 3-0, şi a cedat în lupta pentru intrarea în sferturi în faţa lui L. Petrovici (Serbia), scor 0-3.
Antrenorul celor doi sportivi ai CSS Craiova, Liviu Nicoli, s-a declarat mulţumit de evoluţiile elevilor săi: „A fost o competiție puternică, în care au evoluat sportivi valoroși din țări cu tradiție în tenisul de masă. Patrick şi Mihai au dovedit că sunt doi sportivi valoroşi, de mare perspectivă, și sunt convins că vor urma și alte rezultate notabile din partea lor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS