30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Şumudică n-ar zice ba Craiovei

Fotbal / Şumudică n-ar zice ba Craiovei

Antrenorul Marius Şumudică şi-a încheiat aventura de la Al Shabab zilele trecute şi nu duce lipsă de oferte, el primind propuneri din campionatul Turciei, dar în special din Liga I. „Şumi“ a declarat a fost curtat în trecut de Dinamo şi CFR Cluj, dar nu a putut să dea curs propunerilor din cauza sentimentelor pe care le are pentru Rapid.

„Am avut contractul de la Dinamo pe masă, când era Mutu preşedinte şi l-am refuzat. Erau condiţii mult mai bune decât la Astra şi am decis să rămân. Am avut întâlnire şi cu doi reprezentanţi ai galeriei dinamoviste. Unul dintre ei a venit la mine acasă şi m-a rugat să vin, dar i-am spus că ştie foarte bine că eu sunt rapidist şi asta este. Am fost sunat de către patronul de la CFR, dar nu a ieşit nimic. În perioada aia eram la arabi şi nu am putut să plec când m-au vrut ei (înainte de a reveni Dan Petrescu – n.r.)“, a spus Şumudică, la Sport Total FM.

Cât despre prezent, Şumudică a recunoscut că a purtat discuţii cu Astra şi a recunoscut că i s-ar potrivi Universitatea Craiova, ştiind foarte bine că este apreciat de publicul din Bănie pentru rezultatele obţinute în trecut cu Astra, dar şi pentru felul său.

„Am ofertă din Liga I în momentul de faţă! Nu ascund că am discutat cu Dani Coman şi Ioan Niculae. Vom mai discuta probabil săptămâna viitoare. Dar cel mai plauzibil e să merg în Turcia, de unde sunt oferte tentante. Probabil voi merge la Istanbul să discut. Pentru linişte şi relaţii, Astra e cea mai ok pentru mine din Liga I, dar ca şi stadion, suporteri, ar fi Craiova. Se potriveşte cu nebunia mea, cu modul meu de a fi. Cred că aş fi făcut ca stadionul să fie plin, ca un vulcan“, a mai spus Şumudică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS