5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii au rezolvat sportiv rămânerea în Liga a II-a

Gorjenii au rezolvat sportiv rămânerea în Liga a II-a

Pandurii Târgu Jiu a reușit să se impună la limită, scor 1-0, în partida susținută sâmbătă, pe teren propriu, în fața echipei ASU Poli Timișoara, contând pentru etapa a 37-a din Liga a II-a. Unicul gol al meciului a fost reușit de George Tudoran, cu un șut superb de la 18 metri (’21).
Pandurii: Al. Costache – Oiţă, D. Ciobanu, Rob. Bratu, Al. Vasilescu – Raiciu (’76, Șendroiu), Trancă – Tudoran (’90, Kim Du-Ho), Al. Vodă (’70, Dănescu), P. Popescu – Dodoi. Antrenor: Adrian Bogoi.
ASU Poli: Murariu – Motreanu (’64, Trip), Mera, Coadă, Dr. Cojocaru – Bedea (’46, Cr. Ene), Bg. Vasile, Dros, M. Ene (’80, Plămadă) – Oct. Ursu, A. Ignea. Antrenor: Cosmin Petruescu.
În urma acestui succes, coroborat cu înfrângerea celor de la Energeticianul la Metaloglobus, gruparea gorjeană și-a asigurat din punct de vedere sportiv rămânerea în eșalonul secund. Pentru Pandurii urmează testul cel mai important, cel financiar, știut fiind faptul că trebuie să strângă aproximativ 100.000 de euro până pe 30 mai ca să stingă litigiile cu Gordan Bunoza și Nikola Vasiljevic și astfel să nu mai fie depunctată.
În ultima etapă, Pandurii Târgu Jiu va avea o misiune extrem de dificilă, urmând să joace în Ardeal, împotriva Universității Cluj, care are nevoie de o victorie ca să meargă la barajul de promovare. Meciul este programat pe 1 iunie, de la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS