6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUnde pot fi urmărite meciurile Simonei Halep de la Roland Garros 2019

Unde pot fi urmărite meciurile Simonei Halep de la Roland Garros 2019

Simona Halep (3 WTA, 27 de ani) vrea să-şi apere trofeul câştigat anul trecut la Roland Garros, primul de Grand Slam din cariera sa. Adversara româncei urmează să fie stabilită după calificări, scrie Mediafax.

Ca şi în sezonul precedent, meciurile de la Roland Garros pot fi urmărite pe Eurosport, dar şi live online pe eurosport.ro. În ediţia precedentă a competiţiei, Simona Halep a trecut în finala de Sloane Stephens (7 WTA). Americanca a câştigat, atunci, primul set, cu scorul de 6-3, dar Halep a revenit şi a câştigat ultimele două seturi: 6-4 şi 6-1, scrie Prosport.
Eurosport transmite în fiecare an toate cele patru turnee de Grand Slam, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open.

Simona Halep la Roland Garros 2019. „E suprafaţa care-mi place”

Simona Halep, locul 3 WTA, a plecat spre Paris şi a anunţat că e gata pentru al doilea grand slam al anului: „Plec foarte bucuroasă că a mai trecut un an şi eu sunt campioana de anul trecut. Sunt foarte veselă că trebuie să merg acolo, Parisul este oraşul meu preferat şi abia aştept să ajung. Am mereu în mintea mea şi în sufletul meu momentele de anul trecut şi de fiecare dată mă ajută.

Sunt momentele cele mai speciale şi cu siguranţă vor rămâne pentru că a fost prima dată şi a fost şi turneul meu preferat. Sper să fiu o albinuţă care aleargă bine şi care joacă şi bine. La Paris este o suprafaţa care îmi place, este mai rapidă, însă este şi zgură, poţi să aluneci şi e joc de zgură. Dar de la an la an e diferit, aşa că o să ajung acolo şi o să o iau cu fiecare meci. Pentru mine cel mai important lucru este că sunt aptă şi că mă duc din nou acolo. Contează fiecare zi, până în a doua săptămână trebie să câştigi câteva meciuri, sunt meicuri grele, bineînţeles că vremea influenţează fiecare turneu. Nu am spus nici că sunt favorită, nici că nu sunt, mă duc acolo să dau tot ce am mai bun, dacă va fi să câştig meciuri, atunci va fi şi mai bine”, a spus Simona Halep înainte de Roland Garros 2019.

Roland Garros 2019 începe duminică, 26 mai. Simona Halep este deţinătoarea trofeului şi a mai jucat două finale, pierdute cu Maria Şarapova (4-6, 7-6, 4-6) şi Jelena Ostapenko (6-4, 4-6, 3-6).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS