12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii şi-a luat locul înapoi

Pandurii şi-a luat locul înapoi

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a câştigat ieri, cu 2-1, partida susţinută pe stadionul „Jiul“ din Petroşani, cu ACS Energeticianul, formaţie care are origini tot în Gorj şi astfel a revenit după numai o etapă pe locul 15 în Liga a II-a, primul deasupra liniei, ce permite rămânerea în eşalon. De menţionat faptul că gruparea antrenată de Adrian Bogoi a fost susţinută în această deplasare şi de o galerie formată din 20 de fani, iar la meci au luat parte circa 500 de spectatori, un record pentru acest sezon la Energeticianul, informează liga2.ro.
Gazdele au deschis scorul rapid, Alex Gîrbiţă a şutat, Costache a respins în faţă, la Vlad Rusu, iar acesta a tras din 6 metri, mingea a lovit bara în interior şi a fost scoasă apoi în faţă, dar arbitrul a decis că a depăşit linia şi validat golul (‘9, 1-0).
Gorjenii au restabilit egalitatea prin Gabriel Dodoi, cu un şut care a lovit şi bara (‘28, 1-1) şi tot acesta a stabilit şi rezultatul pe final, cu o reluare din patru metri (‘87, 1-2).
Energeticianul: V. Buga – Gunie, Guiti, M. Ioniţă, An. Dragu – R. Enache (‘57, Cenaj), Gîrbiţă (‘70, Maxin) – Vl. Tudorache, R. Petre, Vl. Rusu – C. Ionică (‘84, Al. Popescu). Antrenor: Viorel Tănase.
Pandurii: Al. Costache – Brînzan, D. Ciobanu, R. Gheorghe, Al. Vasilescu – Vodă (‘70, Dănescu), Raiciu – Tudoran, Dodoi, Blejdea (‘89, Şendroiu) – P. Popescu (‘90+3, Măicăneanu). Antrenor: Adrian Bogoi.
Au arbitrat: Rareş George Vidican – Raul Constantin Ghiciulescu, Andrei Nicolae Chiţoiu.
Pentru Pandurii Târgu Jiu, etapa viitoare, a 37-a (penultima), îi aduce în faţă un adversar dificil, pe ASU Poli Timişoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS