12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDragoş Bon aşteaptă decizia conducerii

Dragoş Bon aşteaptă decizia conducerii

Antrenorul formaţiei secunde a Universităţii Craiova, Dragoş Bon, se confruntă cu mari probleme de lot înaintea confruntării cu CSM Alexandria, programat vineri, de la ora 18.00, pe stadionul „Extensiv“. Necazul este provocat de faptul că mai mulţi jucători sunt accidentaţi, iar majoritatea titularilor ar putea merge să joace returul semifinalei de la Liga Elitelor Under 19 contra Viitorului, aşa cum s-a întâmplat şi la ultima confruntare din Liga a III-a, mutare care s-a dovedit a fi neinspirată, ţinând cont că „satelitul“ a pierdut cu 6-0 la Turnu Măgurele, dar şi trupa lui Ionuţ Stancu a pierdut cu 5-0 la Viitorul.
„În primul rând, trebuie să vedem cum putem să echilibrăm loturile, pentru că la etapa trecută am dat toţi jucătorii la juniori U19, dar, din păcate, nu s-a reuşit un rezultat pozitiv nici acolo. Aştept decizia conducerii, să văd cum abordează returul meciului din semifinalele Ligii Elitelor cu Viitorul, dar şi jocul nostru cu Alexandria, pentru că eu am toţi jucătorii eligibili la Under 19, plus că mai sunt şi accidentări în rest. Spahija este accidentat şi nu putem să ne mai bazăm pe el până la final, Frăsineanu, Ion Cătălin, Alex Vulpe, deci ne rămân foarte puţine soluţii. Sper ca mâine (astăzi – n.r.) să se ia o decizie bună, să încercăm să echilibrăm cumva loturile pentru că ne aşteaptă un joc important acasă, pe care vrem să-l câştigăm, să mai urcăm şi noi în clasament“, a spus Dragoş Bon, pentru GdS.
„La Măgurele am mers cu o echipă nouă, schimbată, cu un portar născut în 2002, plus jucători de câmp tineri, mulţi născuţi în 2003, ori în cazul ăsta e greu să obţii ceva, mai ales că s-a jucat în nocturnă, cu o echipă de Liga a II-a, pentru că ei sunt promovaţi matematic. Totuşi, ultimele trei goluri le-am luat în ultimele zece minute pe fondul stării de oboseală, pentru că ne-a fost greu, nu am avut să facem modificări. A fost o situaţie de compromis. Am considerat cu toţii că era mai important meciul din semifinalele de la Under 19 cu Viitorul şi era clar că nu poţi să alergi după doi iepuri. Speram într-un rezultat pozitiv la Constanţa şi la o calificare într-o nouă finală, dar, din păcate, s-a bifat un rezultat nefast“, a mai spus tehnicianul Universităţii II Craiova.

Rocha şi Colli, trimişi la echipa a doua

De menţionat faptul că sub comanda lui Dragoş Bon se pregătesc de marţi doi dintre jucătorii primei echipe, Nuno Rocha şi Cesar Meza Colli, cărora li se va rezilia în curând contractul, însă ei nu pot evolua la „satelit“, nefiind eligibili. „De ieri (marți – n.r.) se pregătesc cu noi, au intrat în programul nostru, dar nu ştiu ce le va rezerva viitorul. Din păcate, nu pot să-i folosesc la echipa a doua, dar ne ajută la antrenament“, a comentat Dragoş Bon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS