12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPatrick Anghel, campion național la dublu și vicecampion la dublu mixt

Patrick Anghel, campion național la dublu și vicecampion la dublu mixt

În weekendul trecut s-a desfășurat, la Dumbrăvița, Campionatul Național Individual de juniori III (11-12 ani) la tenis de masă, turneu pe care l-a abordat şi CSS Craiova.
În proba de dublu băieţi, perechea Patrick Anghel (CSS Craiova) – Andrei Miroiu (CSM Buzau) a trecut în sferturi de dublul K. Canea – A. Cueșdean (LTNM Tg. Secuiesc) cu 3-1, în semifinală de S. Pribeagu (LTNM Tg. Secuiesc) – Ad. Dumitrescu (Farul Constanţa) cu 3-0, iar în finală s-a impus ceva mai greu, cu 3-2, în faţa cuplului L. Oprea (Steaua Bucureşti) – Cr. Podar (LPS Bistrița).
Tot la dublu băieți, perechea Alexandru Ilie (CSS Craiova) – Adam Marton (LTNM Tg. Secuiesc) s-a clasat pe locul 5.
La proba dublu mixt , Patrick Anghel (CSS Craiova) şi partenera sa, Alesia Sferlea (CSM Zalău), au trecut pe rând de Vlad Sima şi Maria Stănescu (ACSM Giurgiu), cu 3-1, în sferturi, de Andrei Miroiu (CCM Buzău) şi Mara Moca (CSM Mediaș), cu 3-1, în semifinală, şi au cedat în finală în faţa cuplului Luca Oprea (Steaua) – Bianca Meiroşu (LPS Constanța) cu 3-2.
La proba de simplu băieți, Patrick Anghel a trecut de Andrei Niculaie (LPS Bistrița), cu 3-0, şi de Vlad Vitan (ACSM Giurgiu), tot cu 3-0. Pentru accederea în semifinală, Patrick a luptat cu colegul său de la lotul național, Cristian Podar (LPS Bistriţa) şi a pierdut cu 3-1, clasându-se pe locul 5.
„Sunt mulţumit de cele două medalii obținute, dar ne-am fi dorit mult una şi la simplu. Aşteptăm cu încredere următoarea competiție, Top 12 (Juniori III), şi sunt convins că Patrick va obține un rezultat bun“, a declarat antrenorul CSS-ului, Liviu Nicoli, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS