11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIrina Begu și Mihaela Buzărnescu joacă astăzi la Roma cu Daria Kasatkina, respectiv Jelena Ostapenko

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu joacă astăzi la Roma cu Daria Kasatkina, respectiv Jelena Ostapenko

​Irina Camelia Begu va deschide ziua pentru jucătoarele din România care vor evolua pe tabloul principal al turneului Premier 5 de la Roma. Begu va juca de la ora 12:00 cu Daria Kasatkina. Mihaela Buzărnescu va evolua cu Jelena Ostapenko, undeva în jurul orei 16:00.
Begu nu are un palmares prea bun contra rusoaicei, Kasatkina conducând cu 6-1 în meciurile directe. Singura victorie a sportivei noastre a venit tocmai la Roma, în 2016, atunci când Irina a fost învinsă în semifinale de Serena Williams.
Nici Mihaela nu are un palmares pozitiv cu Jelena Ostapenko, scorul fiind 2-1 pentru fosta câștigătoare de la Roland Garros (în 2017). Confruntarea va fi a treia de pe Terenul 1, putând începe undeva în jurul orei 16:00.
Terenul 4, primul meci al zilei, de la ora 12:00 – Irina Camelia Begu vs Daria Kasatkina.
Terenul 1, al treilea meci al zilei (în jurul orei 16:00) – Mihaela Buzărnescu vs Jelena Ostapenko.
Terenul 1, al cincilea meci (în jurul orei 18): Horia Tecău/Jean Julien Rojer vs Bob/Mike Bryan
Turneul WTA de la Roma se dispută în perioada 13-19 mai, pe zgură, face parte din categoria Premier 5, are premii totale în valoare de $3.452.538, iar la start s-au aflat 64 de jucătoare pe tabloul principal de simplu. Directorul competiției este Sergio Palmieri. Câștigătoarea ultimelor două ediții este Elina Svitolina (a trecut în ambele finale de Simona Halep).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS