10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Leii“ lui Stancu luptă cu Viitorul

„Leii“ lui Stancu luptă cu Viitorul

Echipa de juniori sub 19 ani a Universităţii Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 12.00, la Constanţa, pe FC Viitorul, partida contând pentru prima manşă a turneului semifinal al Ligii Elitelor. Antrenorul „leilor“, Ionuţ Stancu (foto), a declarat că echipa sa a făcut deplasarea cu gândul de a reuşi un joc bun şi un rezultat pe măsură, astfel că returul cu puştii lui Gică Hagi, programat duminică, 19 mai, de la ora 11.00, pe „Extensiv“, să fie cât mai uşor şi alb-albaştrii să joace finala.
„Suntem încrezători că putem scoate un rezultat bun la ei şi, în acelaşi timp, suntem şi pregătiţi din toate punctele de vedere. Până la urmă, scopul nostru este să fim din ce în ce mai buni şi să reuşim să ne îndeplinim obiectivul. Nu ştiu dacă ar fi bun sau nu un rezultat de egalitate, asta o putem spune doar după meci, când ştim cum s-au derulat lucrurile pe teren. De când am început munca la Under 19, ne-am propus să o luăm pas cu pas şi să devenim din ce în ce mai buni. Niciodată nu am tratat un meci la rezultat. Copiii trebuie să crească şi să progreseze având un alt spirit. Eu sunt adeptul unui joc cât mai ofensiv şi în acelaşi timp vreau ca juniorii mei să se bucure de fotbal, să-şi creeze cât mai multe ocazii şi să marcheze cât mai multe goluri. Toate meciurile au fost tratate cu gândul la victorie şi aşa îl vom trata şi pe acesta. Că s-a întâmplat să remizăm sau să şi pierdem e o altă discuţie, dar noi vrem să implementăm copiilor plăcerea de a juca fotbal şi de a da cât mai multe goluri“, a declarat antrenorul alb-albaştrilor, Ionuţ Stancu, pentru GdS.
Lotul echipei de juniori Uder 19 a Universităţii Craiova deplasat la Constanţa îi cuprinde pe următorii: portari: Cătălin Preduţ, Iustin Lungu; jucători de câmp: Răzvan Niţuică, Ionuţ Mitran, Ionuţ Puţaru, George Pătulea, Ionuţ Popescu, Andrei Dobre, Alex Sîrbu, Ştefan Baiaram, Andrei Zete, Luis Niţu, Angel Ciutică, Răzvan Stoicescu, Rezeanu, Cosmin Neaga, Tudor Negrea, Marian Danciu.
În cealaltă semifinală de astăzi, de la ora 12.00, Universitatea Cluj U19 primeşte vizita formaţiei Dinamo U19.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS