9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar Filiași şi FCU s-au impus

Doar Filiași şi FCU s-au impus

Runda a 28-a din Liga a III-a, seria 3, a fost bunicică pentru echipele doljene, care au contabilizat şase puncte din nouă posibile.
Prima echipă care a reuşit să se impună a fost CSO Filiaşi. Formația antrenată de Mugur Guşatu a reușit o victorie frumoasă vineri, cu 2-0, în Teleorman, în fața echipei CSM Alexandria. Golurile doljenilor au fost marcate de Florin Gheorghișor (’65) și Daniel Mărgărit (’79 – penalti).
CSO Filiași: Preda – R. Stancu, R. Vulpe, Calu – Șchiopu, Stăiculescu, Armășelu, D. Stancu, Crușoveanu – Mărgărit, Gheoghișor. Au mai intrat: Crețu, Negrescu, Ghighilicea, Cl. Ștefan.
„Am prins o zi bună, am controlat jocul și rezultatul putea fi mai mare, dar până la urmă sunt trei puncte frumoase“, a declarat Dănuț Stancu, pentru GdS.
După succesul acesta, CSO Filiași și-a păstrat poziția a 5-a din clasament, iar în runda viitoare va juca acasă, pe „Chimia“, împotriva celor de la Flacăra Horezu, meciul fiind programat vineri, 17 mai, de la ora 18.00.
Un succes şi mai lejer l-a bifat FCU Craiova, la Severin, în faţa lui Hermannstadt II, echipă ajunsă pe penultimul loc. A fost 4-0 pentru echipa lui Mititelu, graţie golurilor marcate de Claudiu Bălan (’57), Samuel Zimţa (’71), Adrian Şter (’74) şi Robert Răducanu (’83). FCU a rămas pe locul doi, iar în runda următoare, penultima, va juca la ultima clasată, Viitorul Domneşti, vineri, de la ora 18.00.
Un rezultat sub aşteptări a avut Universitatea II Craiova, care a capotat sâmbătă în faţa liderului Turris, la Turnu Măgurele, cu 6-0. Acesta a fost meciul în care echipa lui Erik Lincar a sărbătorit promovarea în Liga a II-a.
Antrenorul „satelitului“, Dragoş Bon, a mizat în acest meci pe: Poenaru – Albăstroiu, Dobre, R. Popa (’30, R. Constantinescu), Ispas – Țoiu, Baciu – Frăsineanu (’70, D. Popa), Bîrzan, Nichifor (’88, Florea) – Pascu (’85, Cercel).
Universitatea II Craiova ocupă locul 8, cu 40 de puncte, iar în etapa viitoare primeşte vizita celor de la CSM Alexandria, meciul fiind programat vineri, pe stadionul „Extensiv“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS