7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKarate / Centura Neagră Craiova s-a descurcat excelent la Iaşi

Karate / Centura Neagră Craiova s-a descurcat excelent la Iaşi

La Iaşi a avut loc, recent, finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional Fudokan pentru copii, ediţia a XXVIII-a şi Cupa Regelui, ediţia a IV-a.
Clubul Sportiv Centura Neagră Craiova, condus de antrenor Oana-Maria Gîrleşteanu din anul 2006, a obţinut numeroase clasări pe podium, rezultate ce selectează respectivii sportivi pentru lotul României ce va participa în toamna acestui an la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional Fudokan din Germania.
Echipa clubului Centura Neagră Craiova a fost formată din 18 sportivi: Călinescu Alexandru, Manda Gabriel, Lixăndroiu Sebastian, Sanda Vlad, Dragu Andrei, Staicu David, Moraru Anastasia, Pîrlea Teodora, Moţăţăianu Sara, Creţu Eduard, Enache Eduard, Dragomir Gabriel, Oae Alexia, Beletei Maria, Vlad Maria, Văduva-Mitroi Matteo, Dinuică David şi Trancă Octavian. Pe lângă antrenorul principal, Oana-Maria Gîrleşteanu, sportivii au fost însoţiţi la această competiţie şi de Răzvan Prenciu, instructor secund al clubului, cât şi de colegii mai mari, sportivi de performanţă, cu rezultate multiple la campionate europene şi mondiale: Cobîrlău Damian, Ristoiu Ana şi Rădulea Mario. Aceştia din urmă se bucură de tot sprijinul staff-ului clubului şi vor urma procedura de a deveni instructor de karate tradiţional.


Clubul craiovean de karate a înregistrat cu această ocazie, pe lângă calificarea sportivilor la Campionatul Mondial, o performanţă în premieră, reuşind să se claseze pe locul 2 în clasamentul celor 44 de echipe participante la această finală de campionat naţional.
Clubul Sportiv Centura Neagră din Craiova, organizează în locaţia din Cercul Militar Craiova (Casa Armatei), cursuri de karate tradiţional, stilul Shotokan Fudokan, ce conferă cursanţilor, copii 4-15 ani, o pregătire completă în domeniul artelor marţiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS