Acasă Sport Fotbal / CSO Filiași s-a impus la Alexandria

Fotbal / CSO Filiași s-a impus la Alexandria

-

Formația doljeană CSO Filiași a reușit o victorie frumoasă vineri, cu 2-0, în Teleorman, în fața echipei CSM Alexandria, în etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 3. Golurile trupei lui Mugur Gușatu și Cosmin Fruntelată au fost marcate de Florin Gheorghișor (’65) și Daniel Mărgărit (’79 – penalti).

CSO Filiași: Preda – R. Stancu, R. Vulpe, Calu – Șchiopu, Stăiculescu, Armășelu, D. Stancu, Crușoveanu – Mărgărit, Gheoghișor. Au mai intrat: Crețu, Negrescu, Ghighilicea, Cl. Ștefan.

„Am prins o zi bună, am controlat jocul și rezultatul putea fi mai mare, dar până la urmă sunt trei puncte frumoase“, a declarat Dănuț Stancu, pentru GdS. După succesul acesta, CSO Filiași și-a păstrat poziția a 5-a din clasament, iar în runda viitoare va juca acasă, pe „Chimia“, împotriva celor de la Flacăra Horezu, meciul fiind programat vineri, 17 mai, de la ora 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

Arestaţi în SUA pentru infracţiuni informatice

Departamentul de Justiţie al SUA a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, arestarea mai multor cetăţeni români, implicaţi în infracţiuni cu carduri de credit.

Elevi craioveni, medaliați la competiția Romanian Master of Informatics

O nouă performanță la informatică a fost înregistrată la sfârșitul săptămânii trecute de trei dintre olimpicii Colegiului Național „Frații Buzești“ din Craiova la competiția internațională Romanian Master of Informatics. Craiovenii au reușit să fie pe podium, obținând două medalii de argint și o medalie de bronz.