12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbaliştii încep luptele de la Sibiu

Baschetbaliştii încep luptele de la Sibiu

Baschetbaliştii de la SCM „U“ Craiova şi-au văzut visul cu ochii, au acces în semifinale şi acum visează la o medalie. Misiunea nu este deloc uşoară şi asta pentru că oponentă le este CSU Sibiu, o formaţie cu mulţi jucători de clasă şi care vizează titlul de campioană, pentru care a alocat la începutul anului un buget importat. Semifinalele se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide. Astfel, primele două confruntări cu CSU Sibiu au loc în Ardeal, prima sâmbătă, 11 mai, de la ora 20.45, a doua luni, 13 mai, de la ora 20.45. Duelurile 3 şi 4, din Bănie, vor avea loc pe 17 şi 19 (dacă va fi cazul) mai, orele urmând să fie stabilite ulterior. În cazul în care va fi egalitate după primele patru meciuri, „decisivul“ va avea loc pe 22 mai în Ardeal.
„Respectăm Sibiul, este o echipă care îşi doreşte mai mult în acest sezon, are un lot mai puternic, şi recunoaştem asta, însă ne vom juca şansa. Presiunea nu este pe noi şi ne dorim să aducem bucurie suporterilor“, a declarat managerul Marius Toma.
În cealaltă semifinală se întâlnesc Universitatea BT Cluj şi CSU Oradea, după următorul program: 12-14 mai, Cluj / 18 – 20 mai Oradea; 23 mai Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS