Foto: Facebook

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, în urmă cu puţin timp, pe sportiva australiană Ashleigh Barty, numătul 9 mondial, în sferturile de finală ale turneului Madrid Open. Meciul care s-a disputat pe terenul Manolo Santana s-a terminat cu scorul 7-5, 7-5, după o oră şi 35 de minute.
Turneul Mutua Madrid Open, de categorie Premier Mandatory, este dotat cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari.

Este pentru a patra oară când Simona Halep ajunge în semifinalele turneului de la Madrid, loc unde s-a impus de două ori, în 2016 şi 2017.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea duelului dintre Naomi Osaka (1 WTA) şi Belinda Bencic (18 WTA), care se dispută astăzi. Partida din penultimul act va avea loc vineri, la o oră ce urmează să fie stabilită ulterior.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.