8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Satelitul“ Ştiinţei a trecut de Voluntari şi a ajuns pe locul 6

Fotbal / „Satelitul“ Ştiinţei a trecut de Voluntari şi a ajuns pe locul 6

Echipa secundă a Universităţii Craiova şi-a trecut în cont o nouă victorie, a patra consecutivă, şi a mai urcat un loc în clasamentul Ligii a III-a, seria C. Trupa lui Dragoş Bon s-a impus la limită ieri, scor 1-0, pe stadionul „Extensiv“, în faţa „satelitului“ celor de la FC Voluntari. Unicul gol al meciului a fost marcat de Florin Ispas, în minutul 53.

Universitatea II Craiova: L. Popescu – Albăstroiu, Dobre, Ion, Ispas – Țoiu, Constantin (’90, Ruican) – Frăsineanu (’88, Baciu), Bîrzan (’72, Danciu), Nichifor – Pascu (’80, Rezeanu).

FC Voluntari II: Petrariu – Chilili, Tatu, Gal, Dogaru – Gîsă, Buliga, Dumitru, Trandafirescu – Bălan, Dinu. Antrenor: Cosmin Bărcăuan.

Antrenorul formaţiei alb-albastre, Dragoş Bon, a afirmat că este foarte mulţumit de evoluţia elevilor săi din ultima perioadă, când rezultatele bune au condus şi la un salt semnificativ în clasament, mai exact de pe locul 11, pe care l-a ocupat la finalul turului.
„A fost un joc echilibrat, cum ne aşteptam. Noi am schimbat mult echipa faţă de etapa trecută, pentru că toţi jucătorii eligibili pentru Under 19 au intrat în programul lui Ionuţ Stancu şi pregătesc semifinalele cu Viitorul. Acum obiectivul clubului este reprezentat de echipa de juniori mari, dar cei care au intrat în teren au dat dovadă de disciplină, de o bună organizare, au respectat ceea ce pregătisem şi am reuşit să punctăm a patra victorie consecutivă, fără a primi gol. Am avut până în momentul de faţă un retur aproape perfect. Avem o singură înfrângere în 12 meciuri, în etapa a treia cu CSO Filiaşi, ceea ce nu este puţin pentru o echipă lipsită de experienţă. Am urcat foarte mult în clasament, suntem pe locul şase şi sperăm ca până la final să obţinem cât mai multe puncte şi să terminăm în prima parte a campionatului“, a spus Dragoş Bon, pentru GdS.

Pentru Universitatea II Craiova urmează un joc împotriva liderului Turris Turnu Măgurele, în Teleorman, ce va avea loc sâmbătă, 11 mai, de la ora 20.00.
„Va fi un joc special, pentru că se joacă în nocturnă, iar ei vor sărbători promovarea. Ne bucurăm că participăm la un astfel de joc şi sper să reuşesc să aliniez o echipă care să se bucure de fotbal şi de jocul în nocturnă“, a comentat Dragoş Bon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS