13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAcademia de Tenis "Victor Hănescu" organizează la Târgu Jiu programul "Train Like a Pro"

Academia de Tenis „Victor Hănescu” organizează la Târgu Jiu programul „Train Like a Pro”

Cea de-a cincea ediţie a programul „Train Like a Pro”, organizat de fostul jucător Victor Hănescu şi dedicat jucătorilor de tenis, băieţi şi fete, cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani, se va desfăşura la Tenis Club Elite Târgu Jiu în perioada 24-31 august.

„Anul acesta mergem tot la Târgu Jiu, între 24-31 august, cu acei jucători de aproximativ 8-12 ani care îşi doresc cu adevărat să devină viitoarea generaţie de campioni în tenis. La Academia noastră oferim profesionalism, performanţă şi facilităţi de top: sprijin mental, strategie, management, pregătire fizică, pregătire tactică şi emoţională, suport medical şi educaţie pentru sănătate, nutriţie şi mişcare. Ce le-am pregătit participanţilor la „Train Like a Pro” este o combinaţie reuşită între antrenament, pregătire mental-emoţională şi distracţie, toate sub atenta supraveghere şi coordonare a unei echipe puternice de antrenori, psihologi, preparatori fizici şi actori”, a declarat Victor Hănescu, fost număr 26 ATP.

Copiii care vor participa la acest program vor beneficia în cele opt zile de peste 120 ore de antrenament fizic, mental şi emoţional, cazare şi masă precum şi sesiuni de consultanţă personală cu Victor Hănescu.

Train Like A Pro este primul proiect din cadrul Academiei de Tenis Victor Hănescu pe care fostul jucător a înfiinţat-o pentru a antrena şi forma noi generaţii de campioni. Academia Victor Hănescu are sediul la Bucureşti în Complexul Sportiv Tei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS