10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep a învins-o pe Johanna Konta la Madrid

Simona Halep a învins-o pe Johanna Konta la Madrid

Simona Halep a învins-o, în urmă cu puţin timp, pe britanica Johanna Konta, după un meci carte a durat mai puţin de o oră şi jumătate, scor 7-5, 6-1, în turul II al turneului de la Madrid.

Până acum, Halep şi Konta şi-au împărţit victoriile în partidele directe, 3-3. Două dintre succesele Simonei au fost, însă, în Fed Cup. La Madrid, românca se simte perfect: are două trofee, plus finala jucată în 2014, cu Sharapova.

Halep va juca în turul următor cu Viktoria Kuzmova, locul 45 WTA. Simona a vorbit la finalul partidei cu Konta despre viitoarea adversară.

Primul set a fost echilibrat, în cel de-al doilea am jucat mai bine și am gestionat  confruntarea. Mai departe voi întâlni o adversară împotriva căreia n-am mai jucat, nu o cunosc. Voi vedea meciurile ei împreună cu echipăa mea și vom pregăti cât mai bine acest meci”, a spus Halep.

Mă hrănesc din sprijinul fanilor, am mulţi susţinători aici. M-au primit foarte călduros, chiar şi la antrenamente când mă duc. Îmi apreciază jocul şi le mulţumesc„, a mai spus campioana noastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS