16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei (m) / SCM "U" Craiova a "bubuit-o" pe CSM București și a ridicat trofeul

Volei (m) / SCM „U” Craiova a „bubuit-o” pe CSM București și a ridicat trofeul

Cu locul trei asigurat de ceva timp, voleibaliștii de la SCM „U” Craiova au arătat ca sunt profesioniști și s-au impus categoric în ultima etapă a sezonului din Divizia A1, cu 3-0, în fața formației CSM București.


Alb-albaștrii și-au arătat valoarea încă de la început, au condus detașat ostilitățile din teren și și-au adjudecat primul set fără probleme, scor 25-8.
Și actul secund a fost liniștit, Laurențiu Lică și colegii săi reușind multe blocaje frumoase, dar și șuturi cu țintă și cu efect pe tabela de marcaj. Setul doi a fost închis la 25-16.
Așa cum era de asteptat, setul trei nu a ieșit din tipar, alb-albaștrii impunându-se repede, cu 25-18.
SCM „U” Craiova: Rusmir Halilovic, Laurențiu Lică, Aleksandar Milivojevic, Facundo Imhoff, Filip Sestan, Răzvan Olteanu, Neven Majstorovic, Sergio Diaconescu.

La finalul întâlnirii, Federația Română de Volei i-a înmânat grupării din Bănie, prin intermediul observatorului de joc, o cupă și diploma aferentă locului trei ocupat la finalul ediției 2018/2019 a Diviziei A1. Staff-ul tehnic și jucătorii de la SCM „U” Craiova au primit, de asemenea, și medaliile de bronz, acestea fiind așezate la gâtul sportivilor de către directorul clubului, Nicolae Pascu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS