10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Satelitul“ Științei a surclasat-o pe FCU la Severin

Fotbal / „Satelitul“ Științei a surclasat-o pe FCU la Severin

Echipa secundă a Universității Craiova s-a impus lejer, scor 3-0 (2-0), în partida susținută vineri, pe stadionul „Municipal“, în fața formației FCU Craiova, contând pentru etapa a 26-a din Liga a III-a, seria 3. În urma acestui rezultat, echipa lui Mititelu a ratat matematic promovarea în eșalonul secund. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Hrvoje Spahija (’5), Bogdan Ţoiu (’38) și Ovidiu Bic (’59).

FCU: Chindriș – Negru, Dănănae, Avram, Cristiu – Suciu, Codoban, Tănase – Ster, Raicea, Bălan. Au mai intrat: Zimța, Răducanu, Keita.

„U“ Craiova II: L. Popescu – Albăstroiu, C. Dobre, Spahija, Briceag – I. Popescu, Țoiu, Bic – Frăsineanu, Nițu, Trașcă. Au mai intrat: Ispas, Bîrzan, C. Ion, Pascu.

„Am făcut spectacol pe teren, în timp ce din tribune am fost înjurați permanent. Nu vreau să comentez mai mult, nu merită. Am făcut un joc bun, l-am controlat în totalitate, deși am folosit 8 jucători sub 21 de ani, și am obținut o victorie frumoasă și meritată“, a declarant antrenorul „satelitului“ Științei, Dragoș Bon, pentru GdS.

Universitatea II Craiova a urcat de pe locul 10, pe 7, având 37 de puncte, iar în etapa viitoare va juca împotriva echipei secunde a clubului FC Voluntari, meciul fiind programat marți, 7 mai, de la ora 18.00, pe stadionul „Extensiv“.

La rândul său, echipa lui Mititelu a rămas pe locul 2, cu 50 de puncte, la 12 distanță de liderul Turris Turnu Măgurele. FCU va juca în etapa viitoare la Sporting Roșiori, marți, de la ora 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS