Acasă Sport Fotbal / CSO Filiași a triumfat la Voluntari II

Fotbal / CSO Filiași a triumfat la Voluntari II

-

Formația CSO Filiași a reușit o victorie foarte frumoasă în partida susținută vineri, în deplasare, în fața echipei FC Voluntari II, din cadrul etapei a 26-a din Liga a III-a, seria 3. A fost 4-1 pentru doljeni, care au intrat la pauză în avantaj, grație unei reușite semnate de Cosmin Calu (’42, 0-1). Apoi au mai punctat Daniel Mărgărit (’53, 0-2) și Fabian Crușoveanu (’61, 0-3), ilfovenii au redus din handicap prin Cosmin Achim (’71, 1-3), iar David Stăiculescu a „închis“ tabela (’90+3).

CSO Filiași: Preda – Calu, Robert Stancu, Robert Vulpe, Tereche – Șchiopu, Stăiculescu, Cl. Ștefan, Crușoveanu – Stoenac, Mărgărit. Au mai intrat: Armășelu, Ghighilicea, D. Stancu, Negrescu.

„Să nu credeți că a fost un meci ușor. Mă doare gâtul de cât am urlat. A fost un meci cu tensiune, un meci frumos în care am avut multe ocazii, au avut și ei vreo două faze clare de gol, s-a jucat frumos. A fost o intensitate bună. Terenul a fost excelent și ne-a avantajat, pentru că am putut combina bine. Eu sunt mulțumit și de rezultat, dar și de joc“, a declarat antrenorul lui CSO Filiași, Mugur Gușatu, pentru GdS.

În urma acestui success, CSO Filiași ocupă locul 5, cu 43 de puncte, iar în etapa viitoare va primi vizita liderului Turris Turnu Măgurele, formație care a promovat matematic în Liga a II-a. Meciul va avea loc marți, 7 mai, de la ora 18.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița.

ȘTIRI VIDEO GdS