5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri interesante la Severin şi Voluntari

Meciuri interesante la Severin şi Voluntari

Etapa a 26-a de la Liga a III-a propune meciuri interesante pentru formaţiile Doljului. Două luptă între ele pe „Municipalul“ din Severin, unde FCU primeşte vizita rivalei Universitatea II Craiova, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 17.30. În meciul tur scorul a fost 1-1. Partida de pe malul Dunării va fi arbitrată de Valentin Porumbel (Olteniţa), ajutat de Gabriel Neagu (Călăraşi) şi Alexandru Palcău (Bucureşti), observatori fiind desemnaţi Cristina Babadac şi Ionuţ Cătălin Cuşcă (ambii din Alexandria).
Tot vineri, dar de la ora 18.00, CSO Filiaşi va evolua în Ilfov împotriva echipei secunde a clubului FC Voluntari. Lovită şi de problemele financiare, formaţia doljeană va face deplasarea în ziua jocului, iar preşedintele Florin Spânu îşi doreşte ca staff-ul medical să facă minuni şi să reducă din numărul celor cu probleme, şi astfel antrenorul Mugur Guşatu să alinieze cel mai bun unsprezece.
„Avem ceva probleme de lot, dar sper ca medicul să reuşească şi să recupereze din băieţi. Singurul care nu va face parte din lot cu siguranţă este Creţu, care are probleme la genunchi. Ar mai fi câţiva jucători cu diferite probleme personale, dar sper să le rezolvăm până la ora jocului. Am avut un parcurs foarte bun în primele opt etape, în care nu am cunoscut înfrângerea, dar au venit cele două jocuri, de la Braşov şi cel de acasă cu FCU, în care nu am luat niciun punct şi ne-au stricat calculele. Îmi doresc foarte mult ca mâine (vineri – n.r.) să obţinem o victorie la Voluntari“.
Partida de pe stadionul „Gheorghe Dincă“ din Voluntari va fi arbitrată de o brigadă din Iaşi, compusă din centralul Cosmin Roman şi asistenţii Andrei Diaconu, respectiv Cosmin Ciuban. Cum Capitala este la o aruncătură de băţ, CCA şi FRF au delegat observatori din Bucureşti, pe Mugurel Vădan şi Mihai Marius Andrieş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS