11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (m) / Craiovenii au pierdut primul joc de la turneul semifinal de la Braşov

Handbal (m) / Craiovenii au pierdut primul joc de la turneul semifinal de la Braşov

UPDATE:

În primul joc, susţinut vineri, Universitatea Craiova a pierdut cu scorul 42-33 în faţa formaţiei CSM Alexandria.

Pentru Universitatea Craiova au jucat următorii: Răzvan Lupitu, Ionuţ Gheorghiţă, Radu Gheorghe – Paul Iovănescu (10 goluri), Mihai Păun, Vasile Luntraru (3), Andrei Păun (7), Radu Guşatu (3), Ion Ianăşi (8), Marius Iacov (2).

Urmează meciul cu CSM Sighişoara (sâmbătă, 4 mai, ora 16.00).

……….

Ştire iniţială:

Handbaliştii de la Universitatea Craiova au treabă în acest weekend, urmând să participe la turneul semifinal, la care au acces în urma locului doi pe care s-au poziţionat la finalul campionatului regular al Diviziei A, seria C. Minicompetiţia care stabileşte cine promovează în Liga Zimbrilor şi cine rămâne în elaşonul secund se va desfăşura la Braşov. Participantele au fost împărţite în două grupe. Alb-albaştrii vor întâlni pe rând pe CSM Alexandria (vineri, 3 mai, ora 14.00), CSM Sighişoara (sâmbătă, 4 mai, ora 16.00) şi CSU Galaţi (duminică, 5 mai, ora 14.00). În cealaltă grupă vor lupta CSM Vaslui, ACS Szejke Odorheiul Secuiesc, CSM Reşiţa şi CS Medgidia.
Obiectivul Universității este să bifeze jocuri frumoase și cât mai multe victorii.
„Ne aşteaptă meciuri de foc, dar meciuri pe care le aşteptam de mult. Ne-am pregătit bine şi sperăm să facem o figură frumoasă, să arătăm un handbal de calitate şi, de ce nu, să bifăm cât mai multe victorii. Obiectivul nostru nu este promovarea, pentru că nu avem un lot numeros, cum au celelalte formaţii care vin de pe prima scenă, şi atunci este destul de greu să ţii pasul, jucându-se în fiecare zi. Din păcate, nu contăm nici pe Alex Mănescu şi nici pe Marius Budoiu, care s-au accidentat între timp, dar garantăm că vom da totul pe teren“, a declarat antrenorul Universităţii Craiova, Cătălin Popescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS