10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Încep bătăliile pentru calificarea în finala Ligii Europa (UPDATE)

Fotbal / Încep bătăliile pentru calificarea în finala Ligii Europa (UPDATE)

În meciurile de joi seară, din prima manşă a semifinalelor, s-au înregistrat următoarele rezultate:

  • Arsenal Londra – Valencia 3-1 (Lacazette ’18, ’26, Aubameyang ’90+1 / Diakhaby ’11),
  • Eintracht Frankfurt – Chelsea Londra 1-1 (Jovic ’23 / Pedro ’45).

Partidele retur se vor disputa joi, 9 mai, ora 22.00.

………….

De meciuri tari nu am avut parte numai în Liga Campionilor, ele se anunţă şi în manşa întâi a semifinalelor Ligii Europa, fază care este programată astăzi, de la ora 22.00.
În Londra, Arsenal primeşte vizita formaţiei spaniole Valencia, confruntarea fiind transmisă în direct de Digi Sport 1, Look Plus şi Telekom Sport.
Din nefericire, niciuna dintre combatante nu va putea alinia cel mai bun unsprezece, având probleme de lot pentru această primă confruntare. Astfel, din tabăra „tunarilor“ vor lipsi Hector Bellerin, Rob Holding, Aaron Ramsey, Denis Suarez şi vedeta Danny Welbeck, în timp ce ibericii nu pot conta pe Denis Cheryshev, Francis Coquelin şi Geoffrey Kondogbia, în timp ce Cristiano Piccini este dat ca incert.
Partida de pe „Emirates Stadium“ va fi arbitrată de o brigadă din Franţa, compusă din centralul Clément Turpin, asistenţii Nicolas Danos şi Cyril Gringore, adiţionalii Benoît Bastien şi Ruddy Buquet şi rezerva Hicham Zakrani.
Casele de pariuri oferă o cotă de 2.00 pentru victoria lui Arsenal, 3.45 pentru o remiză şi 4.00 pentru un succes al Valenciei la Londra.
La fel de interesantă se anunţă şi confruntarea din Germania, dintre Eintracht Frankfurt şi Chelsea Londra, duel ce poate fi urmărit în direct pe Digi Sport 2, LookSport şi Telekom Sport. Nici cele două formaţii nu au la dispoziţie toţi jucătorii. De la gazde vor lipsi atacantul Ante Rebic (suspendat) şi fundaşul Taleb Tawatha (accidentat la gleznă), în timp ce pe lista incerţilor apar alte două nume: mijlocaşul Marc Stendera şi atacantul Sebastien Haller. Din echipa londoneză vor absenta mijlocaşii Ethan Ampadu, Callum Hudson-Odoi şi Marco van Ginkel.
Partida de pe „Commerzbank-Arena“ va fi arbitrată de spanioli. Central a fost desemnat Carlos del Cerro Grande, iar ajutoarele sale vor fi asistenţii Juan Carlos Yuste şi Roberto Alonso, adiţionalii Jesús Gil Manzano şi José María Sánchez şi rezerva Raúl Cabanero.
Dovadă că va fi o partidă echilibrată este şi faptul că bookmakerii au acordat o cotă de 2.80 pentru victoria lui Frankfurt, 3.40 pentru un egal şi 2.60 pentru un succes al lui Chelsea.
Partidele retur vor avea loc joi, 9 mai, de la ora 22.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS