7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Barca a trecut lejer de „cormorani“

Fotbal / Barca a trecut lejer de „cormorani“

FC Barcelona a câștigat mai ușor decât s-au așteptat susținătorii săi confruntarea de ieri seară, de pe „Camp Nou“, din prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor. Catalanii s-au impus cu 3-0, grație golurilor marcate de Luis Suarez (’26) și Lionel Messi (’75, ’82).

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto (’90+4, Alena), Pique, Lenglet, Alba – Rakitic, Busquets, Vidal – Messi, Suarez (’90+3, Dembele), Coutinho (’60, Semedo). Antrenor: E. Valverde.

Liverpool: Alisson – Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson – Milner (’84, Origi), Fabinho, Keita (’24, Henderson) – Salah, Mane, Wijnaldum (’78, Firmino). Antrenor: J. Klopp.

Cartonașe galbene: Lenglet, Alba, Suarez / Fabinho.

A arbitrat: B. Kuipers (Olanda).

Meciul retur va avea loc pe 7 mai, de la ora 22.00, în Anglia.

Klopp: Sunt fericit pentru modul în care am jucat

Antrenorul echipei Liverpool, germanul Jurgen Klopp, a declarat că este fericit pentru felul în care a evoluat echipa sa.

„Sunt fericit pentru modul în care am jucat, de jocul nostru între linii, de faptul că am avut ocazii şi le-am creat multe probleme. Dacă pierzi în deplasare nu este o problemă prea mare, atât timp cât înscrii un gol, dar noi nu am reuşit şi asta face lucrurile mult mai dificile. Mai avem o şansă pentru că e vorba de fotbal, dar şansele noastre erau mult mai mari înaintea meciului din această seară. Nu ne ajută acest rezultat“, a declarat Jurgen Klopp.

Messi: Simt că nu este totul încheiat

De partea cealaltă, vedeta Barcei, Lionel Messi a precizat că partida retur va fi una mai mult decât grea.

„Este un rezultat bun, dar am avut o ocazie rarisimă la ultima fază. Era mult mai bun un scor de 4-0. Este, într-adevăr, un rezultat bun şi acesta. Ştim că nu este totul încheiat, pentru că mergem pe un teren dificil, pe un stadion de tradiţie. A fost un meci cu ritm, solicitant, s-a jucat de la o poartă la cealaltă. S-a jucat pe contre, iar noi am intrat în acest joc. Nu eram obişnuiţi cu asta, noi eram obişnuiţi să avem posesia şi să punem presiune pe adversar. Într-adevăr, la golul trei a fost o execuţie spectaculoasă, sunt extrem de mulţumit de felul în care am marcat. Suntem într-un moment definitoriu al sezonului şi trebuie să fim uniţi“, a declarat Lionel Messi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS