12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Liga Campionilor: Tottenham primește vizita revelației Ajax

Fotbal / Liga Campionilor: Tottenham primește vizita revelației Ajax

Liga Campionilor ne propune în această seară, de la ora 22.00 (Digi Sport, Telekom Sport), primul meci din faza semifinalelor, Tottenham Hotspur – Ajax Amsterdam. Confruntarea are loc pe stadionul londonezilor și va fi arbitrată de o brigadă din Spania, compusă din centralul Antonio Mateu Lahoz, asistenții Pau Cebrian Devis și Roberto del Palomar, asistenții video Alejandro Hernandez și Juan Martinez și de rezerva Alberto Undiano Mallenco.

Din tabăra lui Spurs vor absenta Serge Aurier, Harry Kane, Son Heung-Min și Harry Winks, toți accidentați, în timp ce indisponibili sunt Erik Lamela și Jan Vertonghen, ambii acuzând probleme la coapsă.

Olandezii stau ceva mai bine cu lotul, având doar un singur absent cert, Hassane Bande, și doi fotbaliști sunt semnul întrebării: Carel Eiting (accidentat la genunchi) și Noussair Mazraoui (accidentat la gleznă).

Casele de pariuri o dau pe Tottenham drept favorită, nefiind impresionate de surprizele furnizate până acum de puștii lui Ajax. Astfel, britanicii au fost creditați cu 2.40 pentru o victorie, un egal a primit o cotă de 3.40, iar un succes al formației din Amsterdam la Londra a primit 3.20.

Cealaltă partid din prima manșă a fazei semifinalelor, FC Barcelona – Liverpool, se va disputa mâine, de la ora 22.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS