11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alexandru Cicâldău s-a impus în echipa etapei a 7-a din play-off | play-out

Fotbal / Alexandru Cicâldău s-a impus în echipa etapei a 7-a din play-off | play-out

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat astăzi jucătorii care s-au remarcat în runda a 7-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii I. Din tabăra Universității Craiova s-a impus în primul unsprezece mijlocașul Alexandru Cicâlndău, autorul singurului gol din meciul de luni seară cu Sepsi Sf. Gheorghe, reușită foarte frumoasă a decarului Științei.

Iată cum arată echipa etapei a 7-a din play-off | play-out în viziunea LPF-ului:

PORTAR:

Cristian Bălgrădean (FCSB / 31 de ani / 32 jocuri) – A păstrat poarta intactă pentru a patra oară în play-off. Siguranța dintre buturi poate fi unul dintre avantajele roș-albaștrilor pe final de sezon.

 

FUNDAŞI:

Valentin Creţu (Gaz Metan / 30 de ani / 28 jocuri) – Trece printr-o perioadă foarte bună a carierei. Sigur în defensivă şi util pe faza ofensivă, fundaşul medieşenilor a prins pentru a treia oară echipa etapei.

Andrei Miron (FC Botoşani / 24 de ani / 30 jocuri) – Căpitanul celor de la FC Botoşani şi-a condus echipa spre victorie în derby-ul Moldovei, succes în urma căruia gruparea antrenată de Liviu Ciobotariu şi-a depăşit rivala în clasament.

Paulo Vinicius (CFR Cluj / 34 de ani / 29 jocuri) – Veteranul din centrul defensivei ardelenilor a închis tabela cu un nou gol marcat cu capul, după o fază fixă. Experienţa sa reprezintă un mare avantaj pentru liderul clasamentului.

Mario Camora (CFR Cluj / 32 de ani / 30 ani) – Caracterele tari se cunosc în momentele grele, iar căpitanul clujenilor a arătat din nou de ce este atât de iubit de către fanii din Gruia. A marcat golul care a readus-o pe CFR în joc.

 

MIJLOCAŞI:

Dennis Man (FCSB / 20 de ani / 30 jocuri) – Un jucător care controlează foarte bine balonul, fiind greu de deposedat. A bifat o nouă pasă de gol, a cincea în sezonul actual, dintre care trei în play-off.

Alexandru Cicâldău („U“ Craiova / 21 de ani / 32 jocuri) – Mijlocaşul alb-albaştrilor a marcat unu dintre cele mai frumoase goluri din play-off. A fost a opta reuşită a craiovenilor din afara careului, lideri la acest capitol.

Darius Olaru (Gaz Metan / 21 de ani / 28 jocuri) – A fost omul meciului de la Chiajna. A driblat, a participat la majoritatea acţiunilor ofensive, a pasat decisiv şi a marcat. Trei goluri şi șase assist-uri a strâns în 28 de partide din ediţia curentă.

Deian Sorescu (Dinamo / 21 de ani / 29 jocuri) – Introducerea sa pe teren a schimbat în bine jocul echipei. A pasat decisiv la al doilea gol al dinamoviştilor şi a participat la alte două acţiuni încheiate cu ocazii pentru trupa lui Mircea Rednic.

 

ATACANŢI:

Florin Tănase (FCSB / 24 de ani / 31 jocuri) – A fost cel mai periculos jucător al roş-albaştrilor. A marcat pentru a noua oară în ediţia curentă, în care mai are în cont cinci pase decisive şi patru penalty-uri obţinute.

Lorand Fulop (FC Botoşani / 21 de ani / 22 jocuri) – Tânărul jucător al botoşănenilor a fost cel mai bun jucător din derby-ul Moldovei. A înscris de două ori şi a fost în permanenţă un pericol pentru adversari.

 

ANTRENORUL ETAPEI:

Dan Petrescu (CFR Cluj / 51 de ani) – A mobilizat excelent echipa la pauză, iar rezultatul s-a văzut în repriza secundă, când clujenii au întors rezultatul şi au câştigat trei puncte mari în lupta pentru titlu.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS