21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBon caută formula câştigătoare pentru meciul cu Braşov

Bon caută formula câştigătoare pentru meciul cu Braşov

Echipa secundă a Universităţii Craiova întâlneşte vineri, 26 aprilie, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv“, pe ACS SR Municipal Braşov, într-o partidă contând pentru etapa a 25-a de la Liga a III-a, seria 3. Antrenorul alb-albaştrilor, Dragoş Bon (foto), se confruntă cu o serie de indisponibilităţi în lot şi asta pentru că sunt jucători suspendaţi, dar sunt și unii care au participat la jocul de miercuri, dintre echipa Under 19 a clubului şi formaţia similară a Universităţii Cluj, scor 4-2, restant din etapa 12-a de la Liga Elitelor.

„Ne aşteaptă o partidă dificilă din pricina absenţelor din lot, pentru că astăzi (miercuri – n.r.) am avut restanţa la juniori Under 19 cu U Cluj şi majoritatea jucătorilor care evoluează la mine au fost acolo, pentru că a fost un derbi, locul 1 cu locul 2. În ceea ce mă priveşte, sper să reuşesc să aliniez o formaţie cât mai bună, pentru că îmi doresc neapărat victoria. Papură l-a solicitat la echipa mare pe Luis Niţu, Raul Baicu este suspendat pentru cartonaş roşu, la fel ca Vali Constantin, după etapa trecută de la Coloneşti, în timp ce Sârbu stă pentru cumul de galbene. Au fost mulţi jucători care au evoluat astăzi (miercuri – n.r.) pe tot parcursul partidei, cum ar fi Ionuţ Popescu, Puţaru, Andrei Dobre, Mitran, şi e clar că nu o să mă mai bazez pe ei vineri, pentru că nu pot să joace la două zile la o intensitate foarte mare. Dar jucătorii pe care-i voi trimite în teren trebuie să dea totul şi să câştigăm. O victorie ne-ar menţine pe poziţia a 10-a şi ne-ar depărta ca număr de puncte de echipele aflate în zona «nisipurilor mişcătoare». În ceea ce priveşte adversarul, am urmărit puţin meciul lor cu Filiaşi şi am văzut că au câştigat contrar cursului jocului. O să am grijă să nu fim şi noi prinşi pe contraatac ca ei“, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS.

Derbi doljean pe „Chimia“

Tot vineri, de la ora 17.00, dar pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa, se vor întâlni celelalte două formaţii ale Doljului de la Liga a III-a, CSO Filiaşi şi FCU Craiova. Duelul se anunţă interesant prin prisma faptului că gazdele au avut un parcurs bun până acum, au în componenţă mai mulţi jucători împrumutaţi de la echipa lui Mititelu şi vor să demonstreze că au valoare. De partea cealaltă, FCU a ratat promovarea şi joacă doar pentru a-şi hrăni orgoliul cu victorii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS