6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRaluca Olaru și Darija Jurak s-au calificat în sferturile de dublu ale turneului de la Stuttgart

Raluca Olaru și Darija Jurak s-au calificat în sferturile de dublu ale turneului de la Stuttgart

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru şi croata Darija Jurak s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii totale de 886.077 dolari, după ce le-au învins cu 5-7, 7-5, 13-11 pe principalele favorite, Nicole Melichar (SUA)/Kveta Peschke (Cehia).
Raluca Olaru și Darija Jurak au avut mult de lucru cu dublul ceho-american Peshcke – Melchar, care a întors în primul set şi s-a impus cu 7 la 5.
Olaru şi Jurak şi-au revenit în actul secund, pe care l-au câştigat cu acelaşi scor, iar apoi s-au impus într-un super tiebreak dramatic, 13-11, pentru o calificare în sferturi.
Olaru şi Jurak au obţinut victoria într-o oră şi 53 de minute, după ce au reuşit să fructifice abia a şasea minge de meci.
A fost a treia victorie a cuplului româno-croat în meciurile directe, după cele de la Dubai şi Indian Wells de anul acesta. Cele două sportive şi-au asigurat un cec de 7.122 dolari şi 100 de puncte WTA la dublu.
În sferturile de finală, Olaru şi Jurak vor înfrunta câştigătoarele din meciul Shuko Aoyama (Japonia)/Lidia Morozova (Belarus) – Ana Blinkova (Rusia)/Oksana Kalaşnikova (Georgia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS