16.2 C
Craiova
joi, 9 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport „Elitele“ Craiovei au contabilizat patru puncte în runda a 16-a

„Elitele“ Craiovei au contabilizat patru puncte în runda a 16-a

Runda a 16-a de la Liga Elitelor U19 şi U17 nu a fost extraordinară pentru reprezentantele fotbalului doljean.
Astfel, la Under 19, Universitatea Craiova a reuşit să contabilizeze un punct în confruntarea susţinută la Miercurea Ciuc, contra echipei similare a clubului Csikszereda. Golul alb-albaştrilor a fost reuşit de Nițu.
Antrenorul Ionuţ Stancu a început meciul cu următorii: Manea – Nițuică, Rezeanu, Puțaru, Pătulea – Dobre, Baciu – Ciutică, Nichifor, Nițu – Moga. Pe parcurs a mai apelat la Cercel, Stoicescu și Ionescu.
Universitatea Craiova U19 ocupă locul secund, cu 32 de puncte, iar în etapa viitoare, penultima, va juca acasă, cu Ardealul Cluj.
Sora mai mică, Universitatea Craiova Under 17 a pierdut derbiul pentru locul doi cu Csikszereda cu 3-1, Ştefan Baiaram fiind cel care a marcat pentru olteni.
Tehnicianul Nelu Petrişor a început cu: Poenaru – Florea, Velea, Militaru, Mitran – Popa, Negrea – Ruican, Viespe, Danciu – Guță. Au mai intrat: Baiaram, Iana, Popescu și Geru.
Universitatea Craiova U17 se regăseşte pe locul trei, cu 27 de puncte, și va întâlni, ca şi echipa mai mare, pe Ardealul Cluj.
La rândul său, CSJ Ştiinţa U Craiova U17 s-a impus pe stadionul „Aripile“, cu 5-0, în faţa orădenilor de la LPS Bihor. Au marcat: Toni Dicu, Bogdan Sucitu, Sergiu Ricman, Gabriel Pisică şi Alex Mitru.
Strategul CSJ-ului, Radu Vitan, a utilizat următorii juniori: Ogarcă – Neţoiu, Firu, Dicu, Pîrvu – Croitoru, Ciuciulete – Ricman, Mitru, Grădinaru – Sucitu. Au mai intrat: Stanca, Miuţescu, Pisică, Făină, Pădureţu.
CSJ Ştiinţa U Craiova U17 se regăseşte pe locul 5, cu 17 puncte, la două distanţă de locul patru, ocupat de CFR Cluj, iar în etapa viitoare vizitează liderul LPS Banatul Timişoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul adjunct al Penitenciarului Jilava a fost demis

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) anunţă încetarea...

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecAlegerile făcute astăzi s-ar putea să aibă un impact emoțional puternic pentru tine. Chiar dacă va fi vorba de mici schimbări, pentru...

Bancul zilei

Un bărbat abordează o femeie foarte frumoasă într-un hipermarket: Nu vă supăraţi, mi-am pierdut soţia prin magazin. V-ar deranja...

Intervenții majore în infrastructura rutieră. Străzi și parcări, modernizate...

Craiovenii au beneficiat, în ultimii ani, de intervenții majore în domeniul infrastructurii rutiere. Printr-un acord-cadru de modernizare străzi, nu mai puțin de...

Higitop.ro, magazin de cosmetice şi detergenţi cu livrare a...

Activitate în comerț încă din 1994 și o mulţime de clienţi fideli ce revin în magazinul fizic din Craiova i-au convins să...

FCSB s-a calificat în finala Cupei înainte de meciul...

FCSB s-a calificat fără emoții în finala Cupei României după o dublă mai mult decât accesibilă cu Dinamo. După victoria cu ...

Un angajat al Penitenciarului Brăila, confirmat pozitiv la testul...

Un angajat al Penitenciarului Brăila a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, anunţă miercuri Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).