5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Elitele“ Craiovei au contabilizat patru puncte în runda a 16-a

„Elitele“ Craiovei au contabilizat patru puncte în runda a 16-a

Runda a 16-a de la Liga Elitelor U19 şi U17 nu a fost extraordinară pentru reprezentantele fotbalului doljean.
Astfel, la Under 19, Universitatea Craiova a reuşit să contabilizeze un punct în confruntarea susţinută la Miercurea Ciuc, contra echipei similare a clubului Csikszereda. Golul alb-albaştrilor a fost reuşit de Nițu.
Antrenorul Ionuţ Stancu a început meciul cu următorii: Manea – Nițuică, Rezeanu, Puțaru, Pătulea – Dobre, Baciu – Ciutică, Nichifor, Nițu – Moga. Pe parcurs a mai apelat la Cercel, Stoicescu și Ionescu.
Universitatea Craiova U19 ocupă locul secund, cu 32 de puncte, iar în etapa viitoare, penultima, va juca acasă, cu Ardealul Cluj.
Sora mai mică, Universitatea Craiova Under 17 a pierdut derbiul pentru locul doi cu Csikszereda cu 3-1, Ştefan Baiaram fiind cel care a marcat pentru olteni.
Tehnicianul Nelu Petrişor a început cu: Poenaru – Florea, Velea, Militaru, Mitran – Popa, Negrea – Ruican, Viespe, Danciu – Guță. Au mai intrat: Baiaram, Iana, Popescu și Geru.
Universitatea Craiova U17 se regăseşte pe locul trei, cu 27 de puncte, și va întâlni, ca şi echipa mai mare, pe Ardealul Cluj.
La rândul său, CSJ Ştiinţa U Craiova U17 s-a impus pe stadionul „Aripile“, cu 5-0, în faţa orădenilor de la LPS Bihor. Au marcat: Toni Dicu, Bogdan Sucitu, Sergiu Ricman, Gabriel Pisică şi Alex Mitru.
Strategul CSJ-ului, Radu Vitan, a utilizat următorii juniori: Ogarcă – Neţoiu, Firu, Dicu, Pîrvu – Croitoru, Ciuciulete – Ricman, Mitru, Grădinaru – Sucitu. Au mai intrat: Stanca, Miuţescu, Pisică, Făină, Pădureţu.
CSJ Ştiinţa U Craiova U17 se regăseşte pe locul 5, cu 17 puncte, la două distanţă de locul patru, ocupat de CFR Cluj, iar în etapa viitoare vizitează liderul LPS Banatul Timişoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS