Acasă Sport Tenis / Andreea Roşca, victorioasă la dublu în turneul de la Anning

Tenis / Andreea Roşca, victorioasă la dublu în turneul de la Anning

-

Jucătoarea română de tenis Andreea Amalia Roşca a fost învinsă în prima rundă la simplu, dar a obţinut o victorie la dublu, astăzi, în turneul WTA 125K Series de la Anning (China), dotat cu premii totale de 125.000 de dolari, informează Agerpres.
Roşca (20 ani, 245 WTA) a fost întrecută la simplu de chinezoaica Fang Ying Xun (24 ani, 219 WTA) cu 6-3, 2-6, 6-2, după o oră şi 49 de minute, românca având 11 duble greşeli, iar adversara ei 9, dar şi 3 aşi.
La dublu, Roşca şi Shilin Xu (China) s-au calificat în sferturile de finală, după 5-7, 6-3, 10-8 cu chinezoaicele Shuo Feng/Jiaqi Kang. Învingătoarele au câştigat ultimele patru puncte ale meciului, încheind conturile după o oră şi 34 de minute.
Învingătoarele şi-au asigurat un cec de 750 de dolari şi 29 de puncte WTA al dublu. Roşca va primi şi 1.050 dolari şi un punct WTA pentru evoluţia de la simplu.
Alexandra Cadanţu s-a calificat luni în optimi şi va juca împotriva japonezei Miharu Imanishi (26 ani, 299 WTA). Ea va evolua şi la dublu, în primul tur, alături de uzbeca Sabina Şaripova.

ȘTIRI VIDEO GdS

VIDEO / Corneliu Papură: Nu ne pregătim să câştigăm meciurile amicale

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, nu s-a arătat îngrijorat de bilanţul jocurilor de verificare din Antalya. Tehnicianul explicat că în amicalul...