10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Concluziile lui Costel Enache și Corneliu Papură după Astra - „U“ Craiova, scor 0-1

Fotbal / Concluziile lui Costel Enache și Corneliu Papură după Astra – „U“ Craiova, scor 0-1

Antrenorii formațiilor Astra Giurgiu, Costel Enache, și Universității Craiova, Corneliu Papură, au tras concluziile meciului disputat vineri seară, câștigat de alb-albaștri cu 1-0.

Enache a admis că elevii săi s-au prezentat lamentabil și că speră să vadă o altă atitudine din partea lor în returul semifinalei de Cupă, cu CFR Cluj, programat miercuri, de la ora 19.45, la Giurgiu.

„Suntem foarte fluctuanți în joc. Astăzi (vinery – n.r.) am arătat ca o echipă blazată, care și-a pierdut orizontul și care în momentul de față nu are niciun obiectiv. Mă îngrijorează mult faptul că ne așteaptă un meci foarte important miercuri (returul semifinalei – n.r.). Lucrurile nu le putem schimba în seara asta, dar ar fi foarte bine să înțelegem cu toții că dacă nu ne schimbăm atitudinea ratăm finala Cupei României. Ar fi singura mea bucurie dacă jucătorii ar fi fost în această seară cu gândul la meciul de miercuri, pentru că nu aveam voie să fim atât de apatici. Un meci împotriva unui adversar precum cel din seara asta e greu să-l câștigi dacă nu ești agresiv și nu te dăruiești“, a comentat Costel Enache.

Papură: Sunt mulțumit

La rândul său, noul strateg al Universității Craiova, Corneliu Papură s-a declarat mulțumit pentru început și a punctate că așteaptă mai mult în meciul cu Viitorul, din returul semifinalei Cupei, programat joi, 25 aprilie, de la ora 19.45, la Ovidiu.

„Cred că am meritat victoria. Am avut o posesie mult mai bună, adversarul și-a creat o singură ocazie, pe o contră, în timp ce noi am avut mai multe situații de gol. Cred că puteam să tranșăm meciul mult mai repede având în vedere situațiile pe care ni le-am creat. La penalti este o chestie de concentrare și de inspirația pe care o ai. Se poate rata, dar important este că avem un vârf de calitate și cu siguranță va înscrie. Fortes are calități extraordinare, are forță și tehnică și va marca. Sunt mulțumit de ce am arătat, dar cred că se poate mult mai mult. Aștept mult mai multă personalitate din partea jucătorilor“, a excplicat Papură.
„Cu siguranță este un meci important cel cu Viitorul, de joi. Trebuie să ne recuperăm. Îmi doresc să putem concretiza mult mai multe dintre ocaziile pe care ni le vom crea“, a completat Corneliu Papură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS