5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Filieşenii debordează de optimism înainte de confruntarea de la Braşov

Fotbal / Filieşenii debordează de optimism înainte de confruntarea de la Braşov

CSO Filiaşi a plecat în această dimineaţă spre Ardeal, cu gândul de a-şi adjudeca punctele puse în meciul de mâine, de la ora 17.00, cu Municipal Braşov, disputa contând pentru etapa a 24-a din Liga a III-a, seria 3.

„Este un meci foarte greu, cu o echipă foarte tânără, ambiţioasă, dar sper să continuăm seria rezultatelor pozitive. Sunt optimist şi mă bazez pe valoarea lotului şi pe rezultatele din urmă. O victorie la Braşov, coroborată cu un rezultat nefast al Alexandriei la Pucioasa ne-ar propulsa pe locul 4. Avem doi accidentaţi, Creţu şi Aurel Lupu, şi un suspendat, pe Dănuţ Stancu“, a spus preşedintele Florin Spânu, pentru GdS.

Acesta s-a arătat extrem de optimist şi în privinţa următoarelor dispute, sperând ca finalul sezonului să o găsească pe CSO Filiaşi pe podium.

„După Braşov urmează două jocuri importante pentru noi, în care întâlnim pe FCU acasă şi pe Voluntari II în deplasare, şi avem ca obiectiv maximum de puncte. Cu siguranţă valoarea lotului şi valoarea individuală a jucătorilor aduşi în această iarnă va face diferenţa contra avdersarelor rămase şi sunt optimist că vom termina în primele trei echipe. Dacă stăm bine şi ne gândim la punctele acumulate în retur, dacă aveam şi punctele pierdute acasă pe finalul turului, cu siguranţă ne băteam pentru primul loc cu Turris Turnu Măgurele. În acest retur am prins experienţă la toate capitolele şi ne va ajuta în viitoarea ediţie de campionat“, a declarat Florin Spânu.

Partida de pe stadionul „Tineretului“ va fi arbitrată de Adrian Frățilă (Vadu Paşii – Buzău), ajutat de asistenţii Constantin Pantilimonescu (Ploieşti – Prahova), Doru Nicolae Petre (Bucov – Prahova). Observatori au fost desemnaţi Cristina Babadac (Alexandria – Teleorman) şi Valentin Epure (Bucureşti).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS