Acasă Sport Voleibaliștii Craiovei înfruntă Dinamo

Voleibaliștii Craiovei înfruntă Dinamo

-

După meciul nebun cu CSM București, câștigat cu 3-2 după ce gazdele conduceau cu 2-0 la seturi, formația masculină de volei SCM „U“ Craiova înfruntă astăzi un nou adversar incomod, pe Dinamo București. Disputa are loc de la ora 18.00, în Capitală, este transmisă în direct de Digi Sport, și încheie etapa a 6-a, prima din returul play-off-ului Diviziei A1.
În celelalte meciuri ale rundei s-au înregistrat următoarele rezultate: Steaua București – ACSVM Zalău 0-3, CSM București – Arcada Galați 0-3.
Clasament: 1. Galați 62 puncte, 2. Zalău 61, 3. Craiova 57, 4. CSM București 42, 5. Dinamo 39, 6. Steaua 29.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.