12.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Sport Corneliu Papură este noul antrenor al Științei

Corneliu Papură este noul antrenor al Științei

-

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, în urmă cu puţin timp, că Devis Mangia nu mai este antrenorul echipei craiovene. „Component al echipei care a câștigat eventul din 1991 (greșit, el a fost campion la juniori în 1991 – n.r.) și al echipei Naționale la Campionatul Mondial din 1994, este absolvent al licenței UEFA PRO și lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv. Îl salutăm pe Devis Mangia și îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Științei în ultimele două sezoane, reușind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru și, așa cum a declarat domnia sa, un susținător al Științei pentru totdeauna“, au anunţat oficialii echipei.

Vă reamintim că Universitatea Craiova a fost învinsă de Viitorul Constanţa, sâmbătă, 13 aprilie, cu scorul de 2-1.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.