Acasă Sport Burcea nu a avut stare și a fost la Brașov după echipă

Burcea nu a avut stare și a fost la Brașov după echipă

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a reușit să se impună, scor 26-19 (12-11), în partida susținută ieri, în Ardeal, în fața formației Corona Brașov, contând pentru etapa a 22-a din Liga Florilor. A fost un meci controlat de oltence, care au fost conduse de la margine de secunzii Costin Dumitrescu și Grigore Albici, asta pentru că „principalul“ Bogdan Burcea a primit interzis din partea medicilor, după ce vineri a fost operat de urgență pe cord. Bogdan Burcea a simţit înţepături în zona inimii, chiar în timpul unei şedinţe de antrenament, și după un set de verificări s-a constatat că nevoie de un stent la inimă.
Bogdan Burcea a făcut totuși deplasarea la Brașov, fiind văzut la hotelul din împrejurimile Sălii Sporturilor „Dumitru Colibași“, dar nu a intrat să asiste și la meci.
La finalul jocului, handbalistele de la SCM Craiova i-au scandat numele lui Bogdan Burcea împreună cu cei aproximativ zece suporteri veniți din Bănie.
SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț – Vizitiu (6), Fachinello (5), Trifunovic (5), Nikolic (4), Ianăși (2), Tănăsie (2), Gjorgjievska (1), Tătar (1).

Costin Dumitrescu: Remarc întreaga echipă

La finalul întâlnirii, antrenorul secund Costin Dumitrescu s-a arătat încântat de unitatea echipei și de ambiția cu care au evoluat la Brașov.
„Trebuie să remarc întreaga echipă. Apărarea și poarta au evoluat foarte bine, iar atacul a avut încredere că, în cazul unor greșeli, sunt jucătoare în spate care pot interveni. În repriza a doua am citit mai bine jocul adversarelor și ne-am impus fără emoții. Suntem în grafic pentru cupele europene și ne așteaptă un meci la fel de greu, în deplasare, cu Baia Mare, și ne vom pregăti pentru acest joc“, a declarat Costin Dumitrescu, pentru site-ul oficial.
Următoarea confruntare, cu Minaur, la Baia Mare, este programată joi, 25 aprilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum vor tinerii craioveni să cucerească Luna

În acest week-end, la Craiova a avut loc „Space Apps Challenge 2019”, hackathon-ul organizat anual sub patronajul NASA, Agenţia Spaţială Americană. A doua ediţie...

Poliţist arestat la domiciliu

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât să prelungească mandatul de arestare la domiciliu emis pe numele unui poliţist. Este vorba de un agent din cadrul IPJ Dolj.