13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Stoenac și Calu au lovit puternic Bradu (VIDEO)

Fotbal / Stoenac și Calu au lovit puternic Bradu (VIDEO)

Suspectată de unii parteneri de concurs că nu și-ar apăra corect șansele în meciul susținut vineri, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, contra lui Atletic Bradu, CSO Filiași a demonstrat că nu face jocurile nimănui. Trupa lui Mugur Gușatu s-a impus greu, dar meritat, cu 2-1, în fața argeșenilor oferind și două goluri superbe.

Oaspeții au deschis scorul prin Florin Costea, care a primit o minge pe culoar de la Doman și a finalizat cu sânge rece, de la 12 metri, cu un șut la colțul din dreapta (’25,0-1).

Cosmin Calu și Florin Costea au marcat în confruntarea de pe „Chimia“

Bucuria celor de la Bradu a fost „tăiată“ brusc, la următorul atac al filieșenilor, care au restabilit egalitatea prin Cosmin Calu, cu o torpilă de la 25 de metri ce s-a oprit în vinclu, în ciuda plonjonului de effect al lui Sebastian Cochinescu (’26, 1-1).

S-a jucat pe contre până la final, iar cei care s-au dovedit a fi mai eficienți au fost doljenii. Gușatu a fost inspirat la schimbări, dovadă că penultimul intrat, Crețu, a insistat la o minge în marginea din stânga și l-a forțat de fundașul advers să greșească, mingea a ajuns la Stoenac, iar acesta a trimis superb, cu efect, peste portar, la bara din dreapta, încheind „socotelile“ meciului (’85).

CSO Filiași: An. Preda – Calu, R. Vulpe, Tereche, Crușoveanu – Gheorghișor (’89, R. Stancu), Cl. Ștefan, Stăiculescu, S. Lupu (’77, Crețu) – Stoenac (’87, Negrescu), Mărgărit (’73, D. Stancu). Antrenor: Mugur Gușatu.

Bradu: S. Cochinescu – Fl. Achim, Fl. Moise, M. Ion, M. Coman, D. Păun, Al. Cincă, M. Dina, C. Doman, G. Aria, Fl. Costea. A mai intrat: I. Mihai. Antrenor: Mircea Stan.

Cartonașe galbene: Stăiculescu, Stoenac, D. Stancu / I. Mihai.

Au arbitrat: Alexandru Despina – Andrei Dumitrescu, Daniel Călin.

Observatori: Grigore Tomoioagă, Viorel Nicolescu.

În urma acestui rezultat, CSO Filiași a mai urcat un loc în clasament, fiind pe 5 în Liga a III-a, seria 3. În etapa viitoare gruparea doljeană va evolua în Ardeal, cu Municipal Brașov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS