Acasă Sport Fotbal / Stoenac și Calu au lovit puternic Bradu (VIDEO)

Fotbal / Stoenac și Calu au lovit puternic Bradu (VIDEO)

-

Suspectată de unii parteneri de concurs că nu și-ar apăra corect șansele în meciul susținut vineri, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, contra lui Atletic Bradu, CSO Filiași a demonstrat că nu face jocurile nimănui. Trupa lui Mugur Gușatu s-a impus greu, dar meritat, cu 2-1, în fața argeșenilor oferind și două goluri superbe.

Oaspeții au deschis scorul prin Florin Costea, care a primit o minge pe culoar de la Doman și a finalizat cu sânge rece, de la 12 metri, cu un șut la colțul din dreapta (’25,0-1).

Cosmin Calu și Florin Costea au marcat în confruntarea de pe „Chimia“

Bucuria celor de la Bradu a fost „tăiată“ brusc, la următorul atac al filieșenilor, care au restabilit egalitatea prin Cosmin Calu, cu o torpilă de la 25 de metri ce s-a oprit în vinclu, în ciuda plonjonului de effect al lui Sebastian Cochinescu (’26, 1-1).

S-a jucat pe contre până la final, iar cei care s-au dovedit a fi mai eficienți au fost doljenii. Gușatu a fost inspirat la schimbări, dovadă că penultimul intrat, Crețu, a insistat la o minge în marginea din stânga și l-a forțat de fundașul advers să greșească, mingea a ajuns la Stoenac, iar acesta a trimis superb, cu efect, peste portar, la bara din dreapta, încheind „socotelile“ meciului (’85).

CSO Filiași: An. Preda – Calu, R. Vulpe, Tereche, Crușoveanu – Gheorghișor (’89, R. Stancu), Cl. Ștefan, Stăiculescu, S. Lupu (’77, Crețu) – Stoenac (’87, Negrescu), Mărgărit (’73, D. Stancu). Antrenor: Mugur Gușatu.

Bradu: S. Cochinescu – Fl. Achim, Fl. Moise, M. Ion, M. Coman, D. Păun, Al. Cincă, M. Dina, C. Doman, G. Aria, Fl. Costea. A mai intrat: I. Mihai. Antrenor: Mircea Stan.

Cartonașe galbene: Stăiculescu, Stoenac, D. Stancu / I. Mihai.

Au arbitrat: Alexandru Despina – Andrei Dumitrescu, Daniel Călin.

Observatori: Grigore Tomoioagă, Viorel Nicolescu.

În urma acestui rezultat, CSO Filiași a mai urcat un loc în clasament, fiind pe 5 în Liga a III-a, seria 3. În etapa viitoare gruparea doljeană va evolua în Ardeal, cu Municipal Brașov.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amnistia fiscală, ultima strigare la ANAF de anulare a accesoriilor

Luni, 16 decembrie, este ultima zi în care persoanele fizice şi firmele mai pot depune cereri la Fisc pentru a beneficia de amnistia fiscală. Datornicii care plătesc datoria principală inclusiv pe 16 decembrie vor beneficia de anularea dobânzilor şi penalităţilor aferente, dacă au cerut acest lucru. Iată câţi datornici au beneficiat de OG nr. 6/2019 în Dolj.