10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCraioveanu: La Cupă sunt speranţe (VIDEO)

Craioveanu: La Cupă sunt speranţe (VIDEO)

Fostul mare atacant al Universităţii Craiova, Gică Craioveanu, a surprins ieri, în cadrul lansării Monografiei echipei din Băniei, când a afirmat că unul dintre cei care au contribuit din umbră la realizarea performanţelor trecute a fost Ion Împuşcătoiu, magazinerul clubului înainte de Revoluţie şi omul care ştia să adune echipa atât în momentele fericite, cât şi la necazuri. Ulterior, Craioveanu a explicat motivul.
„Sunt persoane care nu se văd şi ajută enorm echipa şi clubul, iar una dintre aceste persoane este Ion Împuşcătoiu, «Nemuritorul» cum îi spunem noi, un om deosebit, care ne-a crescut pe toţi şi cred că merita o atenţie specială azi. Am multe amintiri cu el. Știa să ne țină aproape.“, a spus Craioveanu, întrerupt de Ion Împuşcătoiu: „Am trăit cu toate generaţiile de fotbalişti, cu Oblemenco, Balaci, toţi… Toţi mi-au fost dragi“.
Întrebat despre şansele obţinerii unui nou trofeu în acest an, Gică Craioveanu a admis că titlul e departe, dar că sunt şanse la Cupă, cu toate că Viitorul are un avantaj de două goluri: „O să vedem un nou titlu curând, fără discuţii. Anul ăsta este foarte greu să luăm campionatul, trebuie să fim realişti, dar la Cupă sunt speranţe. Cred că Viitorul este o echipă care nu ştie să se apare, noi atacăm destul de bine şi de asta am speranţe. Ar conta enorm o victorie la Constanţa pentru echipă şi pentru imaginea ei“.
Pus să comenteze afirmaţiile lui Sorin Cârţu din ultimele zile, când spunea că în vară vor veni cinci-şase fotbalişti, Craioveanu a spus: „Cinci-şase sunt cam mulţi. Dacă vin jucători noi în vară, trebuie să aducă un plus, nu de dragul de a veni. Depinde de «Mister» (Devis Mangia – n.r.) pe cine va vrea şi pe ce posturi. El decide. Nu ştiu ce va fi de la vară în privinţa lui Devis Mangia, preşedintele Sorin Cârţu va avea un cuvânt important de spus, alături de Mihai Rotaru. Dar nu se pune problema destituirii lui Devis Mangia în momentul de faţă. Trebuie să transmitem stabilitate, linişte şi vedem ce va fi după meciul cu Viitorul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS