Acasă Sport Filieşenii vor puncte la Moreni

Filieşenii vor puncte la Moreni

-

Formaţia CSO Filiaşi a fost la un pas de o surpriză neplăcută vineri, când s-a impus cu dificultate pe „Chimia“ în faţa ultimei clasate, Viitorul Domneşti, scor 2-1, iar căpitanul Fabian Cruşoveanu a recunoscut că echipa nu a fost 100% concentrată. „Faraonul“ a mai punctat că îşi doreşte victoria în confruntarea de astăzi, de la ora 17.00, de la Flacăra Moreni, din etapa a 22-a a Ligii a III-a, seria 3, şi astfel să se revanşeze în faţa suporterilor.

„Mă bucur că am jucat astăzi, după o accidentare ce mi-a dat bătăi de cap, şi că am obţinut cele trei puncte. Am câştigat cu emoţii şi nu credeam să avem un meci foarte greu, dar, din fericire, s-a încheiat totul foarte bine. S-a acumulat şi oboseala, pentru că am avut meciuri foarte grele, dar se poate spune că i-am luat şi puţin de sus pe adversari. Ne aşteaptă marţi o deplasare foarte grea, la Moreni, dar sperăm să venim cu cele trei puncte“, a declarat Cruşoveanu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Schimbările de spirit şi micile distrageri iritante v-ar putea provoca temporar o contradicţie cu un partener. Puteţi percepe insulte acolo unde...