9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii şi-au propus victoriile

Doljenii şi-au propus victoriile

Runda a 21-a de la Liga a III-a, seria C, le aduce formaţiilor doljene adversari accesibili şi totodată imprevizibili.
Vineri, de la ora 17.00, pe stadionul „Extensiv“, echipa secundă a Universităţii Craiova întâlneşte „satelitul“ grupării AFC Hermannstad, iar obiectivul alb-albaştrilor e clar. „Întâlnim o echipă tânără, ca şi a noastră, şi cred că forma de moment pe care o prinde fiecare va conta foarte mult. Suspendaţi nu avem, dar avem accidentaţi, în speţă Cătălin Ion, Andrei Zete, Radu Bîrzan, Florin Ispas, Robert Bogdan. Noi vrem victoria şi vom face totul ca să câştigăm, pentru că avem nevoie de puncte. Venim după două rezultate pozitive şi sper să continuăm aşa“, a declarat antrenorul Dragoş Bon, pentru GdS.
Partida de pe „Extensiv“ va fi arbitrată de Arthur Răcoare (Curtea de Argeş), Alin Ionică (Ploieşti) şi Mădălina Crăciun (Ploieşti), în timp ce observatori au fost desemnaţi Corneliu Fecioru (Bucureşti) şi Valentin Epure (Bucureşti).
Tot vineri, de la ora 17.00, dar pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa, va juca şi CSO Filiaşi. Revelaţia returului de campionat întâlneşte ultima clasată, Viitorul Domneşti, meci în care toţi susţinătorii doljenilor vor să vadă cât mai multe goluri în poarta ilfovenilor.
„Ne dorim să îmbunătăţim golaverajul în acest meci. Nu va fi un meci uşor, sunt convins de asta, pentru că totdeauna am întâmpinat probleme când am jucat cu echipe din subsolul clasamentului. A fost mai uşor cu echipele fruntaşe, pentru că băieţii s-au mobilizat mai bine. Avem şi indisponibilităţi, Aurel Lupu este accidentat, în timp ce vărul lui, Sabin, este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Sper ca în următoarele trei etape să acumulăm minimum şapte puncte pentru a ne clasa pe locul patru“, a spus preşedintele Filiaşiului, Florin Spânu, pentru GdS.
Meciul de pe „Chimia“ va fi arbitrat de prahovenii Mihai Safta (Iordăcheanu), Mircea Rusu (Bertea) şi Octavian Ciorescu (Ploieşti), iar observatori au fost desemnaţi Adrian Ion (Piteşti) şi Ionuţ Cătălin Cuşcă (Alexandria).
A treia reprezentantă a judeţului, FCU, va juca tot vineri, de la ora 17.00, dar în deplasare, la CSM Alexandria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS