13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSS Craiova s-a descurcat bine la Cupa Bistriţa

CSS Craiova s-a descurcat bine la Cupa Bistriţa

CSS Craiova a participat recent la un puternic turneu internaţional de tenis de masă în Ardeal, Cupa Bistriţa, la startul căruia s-au aflat mai multe cluburi din România și echipe din alte opt țări. Competiția s-a desfășurat pe trei categorii de vârstă și două probe de concurs: individual și echipe. CSS Craiova s-a prezentat cu Luiza Popescu, Larisa Malea (juniori 1), Roxana Nedelcu (juniori 2), toate trei antrenate de profesorul Cătălin Georgescu, şi Alexandru Lupaşcu (juniori 3), pregătit de profesorul Liviu Nicoli.
La juniori, echipa formată din sportivele Luiza Popescu şi Ana Barbu (Stirom București) a trecut de grupele preliminarii şi a reușit să ajungă pe tabloul eliminatoriu până în semifinala competiției, obținând medalia de bronz. Ele au fost eliminate de favoritele 1 și câștigătoarele competiției, o echipa mixtă (Norvegia/România).
Tot la echipe junioare 1, echipa formată din Larisa Malea și Diana Radu (LPS Slatina) au obținut locul 5.
La echipe juniori 2, echipa formată din Roxana Nedelcu și Yvette Farkaș (LTNM Tg Secuiesc) au obținut de asemenea locul 5.
În proba de simplu fete, cel mai bine clasată a fost sportiva Luiza Popescu, care a ajuns până în sferturile de finală, pierzând în fața favoritei 2 și finalista competiției, locul 21 european – Dymytrenko Anastasia (Ucraina).
„Sunt bucuros pentru rezultatele obținute, dar și pentru faptul că la această competiție am remarcat un progres real al sportivelor mele. Obiectivul nostru principal îl reprezintă cele două competiții imediat următoare, Campionatul Național Individual de juniori 1 și 2, precum și Top 12 România Juniori 1. Le felicit pe fete atât pentru rezultate, cât și pentru seriozitate“, a declarat Cătălin Georgescu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS