20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Leii“ lui Ionuţ Stancu au făcut prăpăd la Reşiţa

„Leii“ lui Ionuţ Stancu au făcut prăpăd la Reşiţa

Runda a 13-a de la Liga Elitelor a fost benefică doar pentru juniorii Under 19 ai Universităţii Craiova. Trupa lui Ionuţ Stancu a făcut „ravagii“ duminică la Reşiţa, impunându-se cu „doar“ 7-0 în faţa celor de la CSM Şcolar, golurile alb-albaştrilor fiind marcate de Moga (2), Albăstroiu, Nițuică, Ciutică, Neaga și Dobre.
Universitatea Craiova U19: Manea – Puțaru, Dobre, Stoicescu, Pătulea – Albăstroiu, Nițuică, – Stan, Ciutică, Neaga – Pascu. Au mai intrat: Goge, Deleanu, Baciu și Moga.
În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova ocupă în continuare locul doi, cu 25 de puncte, cu cinci mai puţine decât liderul U Cluj.
Antrenorul Ionuţ Stancu s-a declarat mulţumit de succesul înregistrat şi speră ca elevii săi să arate forma bună şi în meciul următor, cu UTA Arad, programat duminică, de la ora 12.00, pe stadionul „Aripile“.
„S-a nimerit să le dăm 7-0, nu suntem noi atât de răi. Realitatea este că băieţii încep să fie din ce în ce mai concentraţi şi să joace bine, că nu au încotro. Prima repriză a fost puţin mai dificilă, ca de obiecei, pentru că atunci toţi pot să joace, iar în cea de-a doua am controlat totul. A fost un joc bun făcut de noi şi sperăm să fie la fel şi cu UTA, dar la nivel de copii şi juniori sunt fluctuaţii. Atâta timp cât suntem concentraţi nu vor fi probleme, pentru că cred că sunt prea multe echipe să ne pună probleme. Totul ţine numai şi numai de noi, de cât de concentraţi şi de motivaţi suntem. Nu avem probleme de lot, dar sunt câţiva jucători care vor merge vineri la echipa a doua şi trebuie să vedem apoi forma fizică în care se regăsesc“, a explicat Ionuț Stancu, pentru GdS.

Puştii lui Petrişor au capotat în Banat cu liderul

Cu un lot decimat, echipa sub 17 ani a Universităţii Craiova a pierdut cu scor de neprezentare, 0-3, întâlnirea de sâmbătă, din deplasare, cu LPS Banatul Timişoara, liderul la zi al campionatului. Gruparea din Timiş s-a distanţat în urma acestui succes la 10 puncte, astfel că elevii lui Nelu Petrişor trebuie să-şi asigure locul doi în primul rând, pentru că şi acesta duce la turneul semifinal, şi apoi, dacă se poate, să lupte pentru detronarea bănăţenilor.
„Am pierdut pe fondul absenţelor din lotul nostru şi din pricina unor greşeli personale. Oricum, adversarii noştri joacă de mult timp împreună, formează o echipă mai închegată şi s-au prezentat mai bine. De la noi au lipsit Păuşescu, Iana, Raul Popescu, iar pe Militaru şi Dragoş Popa am avut voie să-i folosesc doar 20 de minute, pentru că erau după perioada de refacere, de recuperare medicală. Şanse să mergem la turneul semifinal sunt şi mergem înainte“, a explicat Nelu Petrişor, pentru GdS.
Universitatea Craiova U17: Poenaru – Florea, Velea, Mitran, Ruican – Guță, Negrea – Geru, Danciu, Baiaram – Viepse. Au mai intrat: Drăghici, Domnu, Moldoveanu, Negrea, Popa și Militaru.
Alb-albaştrii vor evolua în runda următoare împotriva grupării UTA Arad, duelul fiind programat duminică, 7 aprilie, de la ora 14.00, pe stadionul „Aripile“.
„Ne aşteaptă un meci dificil şi duminică, acasă, cu UTA, dar nu avem voie să ratăm victoria. Trebuie să câştigăm toate jocurile până la meciul decisiv, de peste trei etape cu Csikszereda. Atunci se hotărăşte totul, dar eu cred că valoarea e de partea noastră“, a comentat antrenorul Nelu Petrişor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS