14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGașca lui Lică a făcut-o pe Steaua mică

Gașca lui Lică a făcut-o pe Steaua mică

Echipa masculină de volei SCM „U“ Craiova nu a dezamăgit sâmbătă seară și s-a impus fără prea mari probleme în fața formației CSA Steaua București, în etapa a treia a play-off-ului Diviziei A1. A fost 3-0 pentru trupa lui Dan Pascu, după o evoluție extraordinară, în care rivala nu a mișcat.
Primul set a fost la discreția alb-albaștrilor, care s-au apărat foarte bine, au scos multe mingi grele, de la podea, și au fost eficienți la finalizare, astfel că au închis jocul la 25-17.
Nici în actul secund lucrurile nu au arătat altfel, băieții lui Dan Pascu impunându-se și mai concludent, scor 25-16.
Alb-albaștrii s-au distrat în setul trei și au blocat tabela la 25-9, spre satisfacția celor din tribune.
SCM „U“ Craiova: Lică, Sestan, Olteanu, Imhoff, Halilovic, Milivojevic. Au mai intrat: Majstorovic, Lupu.
În urma acestui succes, SCM „U“ Craiova continuă să fie lider, iar în etapa următoare va juca tot în Bănie, împotriva Arcadei Galați.

Bucuroși de puncte și de joc

La final, antrenorul Dan Pascu a afirmat că este foarte mulțumit de voleiul arătat de elevii săi și așteapă viitoarea bătălie.
„Am avut obiectiv să câștigăm cele trei puncte și l-am atins, după un meci bun al nostru. Băieții au tratat serios fiecare fază și eu mă declar mulțumit de modul cum au evoluat. Publicul a fost puțin, dar inimos, și îi aștept și la meciul următor, cu Galațiul, unde lucrurile vor sta cu totul altfel. Va fi un derbi, un meci foarte important în configurația clasamentului“, a declarat Dan Pascu, pentru GdS.
Din rândul jucătorilor, Filip Sestan a afirmat că se gândește la titlul de campioană, dar este sigur că mai este mult de muncă până acolo.
„A fost o victorie frumoasă. Pentru noi, fiecare meci din play-off este ca o finală și vrem să câștigăm, să ne batem pentru titlul de campioană. Acum am câștigat cu 3-0, deși au fost și unele probleme medicale la echipă, dar, totuși, am dat totul pe teren și am reușit să ne adjudecăm cele trei puncte. Acum așteptăm cu optimism următorul meci, cel cu Arcada Galați. Vom juca să-l câștigăm și pe acela, bineînțeles“, a spus Filip Sestan, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS