22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbaliştii craioveni s-au impus la Sânnicolau Mare

Handbaliştii craioveni s-au impus la Sânnicolau Mare

UPDATE: Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 26-23 (13-12) în partida disputată sâmbătă, în Timiș, împotriva formației Unirea Sânnicolau Mare. Antrenorul formației din Bănie, Cătălin Popescu, a rulat tot lotul: Luntraru 6 goluri, C. Păun 5, Iovănescu 4, Ianăși 4, Gușatu 3, Mănescu 2, Iacov 1, Gheorghiță, Lupitu, Gheorghe, Rușeanu.

În urma acestui succes, Universitatea Craiova și-a asigurat locul doi în seria C.

…….

Știre inițială:

Formaţia masculină de handbal a Universităţii Craiova are parte de un meci foarte dificil în acest sfârşit de săptămână, urmând să o întâlnească sâmbătă, de la ora 17.00, în Timiş, pe Unirea Sânnicolau Mare, principala contracandidată la lotul doi, contând pentru etapa a 8-a din returul doi al Diviziei A, seria C. Presiunea s-a amplificat în aceste zile pentru că adversarii nu au fost fair-play şi nu au programat jocul la o oră convenabilă, pentru ca oltenii să se poată întoarce în aceeaşi zi în Bănie, astfel că „leii“ trebuie să înnopteze în Timişoara şi să cheltuiască în plus faţă de cât alocaseră iniţial acestei deplasări. Acest fapt l-a deranjat foarte tare pe antrenorul formaţiei alb-albastre, Cătălin Popescu, deoarece acesta le atrăsese atenţia bănăţenilor asupra orei de joc, astfel că „leii“ vor să le bată şi obrazul şi să-i lase şi fără puncte.

„E un derbi al orgoliilor, dar privind clasamentul nu se pot schimba prea multe lucruri. Cu toate acestea, mergem la Sânnicolau Mare cu gândul la victorie, mai ales că ne-au supărat cu ora de disputare. Le-am şi transmis că nu au fost fair-play şi e a doua oară când fac aşa. Ultima dată noi am pus meciul de aici la 13.30, ca să se întoarcă şi ei până seara acasă, să nu mai cheltuiască pe cazare şi mese, şi le-am şi atras atenţia asupra acestui fapt. Acum, când am văzut că au pus meciul la 17.00, m-au apucat durerile de cap. Mi-au motivat că ar avea câţiva jucători care lucrează, că sunt la serviciu până la nu ştiu ce oră şi nu ar avea cu cine să joace. În realitate, vor să se joace după-amiază ca să se umple sala, să vină lumea. Sperăm să le stricăm socotelile chiar şi aşa. Dacă o să avem un arbitraj ok, putem să-i batem şi acolo“, a declarat Cătălin Popescu, pentru GdS.
„Venim după o pauză, e bine că nu au apărut accidentări, cei care mai aveau câte o problemă s-au mai refăcut, şi suntem toţi, mai puţin Mihai Păun, care are probleme personale de rezolvat, şi militarii noştri detaşaţi în alte părţi, Gabi Ciorogaru şi Ionuţ Zariţchi“, a completat tehnicianul echipei de handbal a Universităţii Craiova.

Bilanţul meciurilor directe susţinute în acest an competiţional îi este pozitiv Universităţii Craiova, care s-a impus de două ori, 33-22 şi 36-29, şi Unirea câştigând la Sânnicolau Mare cu 33-30.
Înaintea duelului, Universitatea Craiova ocupă locul doi, cu 25 de puncte (golaveraj 437-387), iar Unirea Sânnicolau Mare se regăseşte pe trei, cu 22 de puncte (389-404).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS