11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVolei (m) / Craiovenii s-au jucat puțin cu Dinamo

Volei (m) / Craiovenii s-au jucat puțin cu Dinamo

Echipa masculină de volei SCM „U” Craiova a debutat cu dreptul în play-off-ul Diviziei A1. Gruparea din Bănie s-a impus cu 3-1 în confruntarea susținută sâmbătă, în Sala Polivalentă, în fața formației Dinamo București.
Alb-albaștrii au început prost meciul, cu multe greșeli, inclusiv de serviciu, iar Dinamo a câștigat la pas primul set, scor 25-17.
Băieții lui Pascu s-au revanșat cu vârf și îndesat în actul doi, în care au punctat din toate pozițiile, câștigându-l la o diferență concludentă, scor 25-17, asta după ce au condus și cu 12 puncte avans.
Setul trei a fost foarte disputat și cu faze controversate, dinamoviștii vazând și un cartonaș galben. Oaspeții au început bine, dar craiovenii au revenit și au condus pe tabelă cam tot timpul la două puncte, asta până la punctul 19, când două greșeli consecutive din tabăra noastră au făcut ca finalul să fie cu emoții. Până la urmă s-a impus SCM „U” cu 25-21.
Craiova a închis meciul în setul patru, când a câștigat foarte multe puncte prin blocaj, scorul nelând loc de comentarii, 25-13.
Antrenorul Craiovei, Dan Pascu, a început cu următorul sextet: Halilovic, Lică, Milivojevic, Majstorovic, Lupu, Sestan. A mai intrat: Imhoff.

În etapa viitoare SCM „U” Craiova va evolua pe terenul liderului, ACSVM Zalău, derbiul fiind programat miercuri, de la ora 18.00 (Digi Sport).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS